Şimdi Ara

iPhone 5S cam patladı ancak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zorlu Center'da dediğin gibi fiyatlara tamir ediyorlarsa ki ben de bu forumda bir iPhone 5 ekranının dediğin fiyatlara yakın fiyatlarda tamir edildiğini duydum, sıra gelene kadar bekler direk giderim yani o konuda kesinlikle haklısın.

Bu adam 300'e yapıyor ve garanti kapsamından cıkmadıgını iddia ediyor.

Apple Store'da haftanın her günü 8 ve sonrası yer alabilen arkadaşlar bana yer verip yardımcı da olursa çok mutlu olurum.
  • brkdgn00 kullanıcısına yanıt
    Tam anlayamadım. Senin bir yıl garantimdaha var. Sıfırlarsan 3 aya mı düşüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Tam anlayamadım. Senin bir yıl garantimdaha var. Sıfırlarsan 3 aya mı düşüyor?

3 Ay daha eklenir garantisi bitmiş olsa bile.
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Daha 14 ay garantisi varmış 17 aya mı çıkıyor o zaman??

• 2200 TL telefona veriyorsun, yere dusuruyorsun sonra da ben 750 vermek istemiyorum diyorsun madem 2950ye mal olacak hesabi yapiyorsun niye iPhone kullaniyorsun?

Inatla 300 TL kosedeki telefon tamircisi diyorsun. Ver 750'yi swap bir cihaz al garantinde kaldigi yerden devam etsin.

• Dediğinde haklısın bir bakıma ama bu telefon canlı para verilerek alınmadı alınış bicim biraz farklı açıkcası. O yüzden maliyet biraz konuşulabilir. Bazı sorularım olacak arkadşslarm bilenlerden cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..

1. iPhone 5s şarjım 4-5 saati geçmeden bitiyor aktif kullanımda. Bu normal değil diyorlar. Değişim sizce mümkün mü apple Store'dan?
    2. Apple Store ekran camı onarımı yapıyor yazan gördüm 1-2 yerde, bu mümkün müdür?
    3. Randevu için illa ki internet mi gerekli? Oraya gidilip ilerleyen günler için alınabiliyor mu? Aldığını iddia eden bir arkadaşım var 1 ay önce ama emin değilim..

İlgi alaka ve cevapladınız için minnettsrım arkadaşlar şimdiden cok cok teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdgn00

Dediğinde haklısın bir bakıma ama bu telefon canlı para verilerek alınmadı alınış bicim biraz farklı açıkcası. O yüzden maliyet biraz konuşulabilir. Bazı sorularım olacak arkadşslarm bilenlerden cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..

1. iPhone 5s şarjım 4-5 saati geçmeden bitiyor aktif kullanımda. Bu normal değil diyorlar. Değişim sizce mümkün mü apple Store'dan?
    2. Apple Store ekran camı onarımı yapıyor yazan gördüm 1-2 yerde, bu mümkün müdür?
    3. Randevu için illa ki internet mi gerekli? Oraya gidilip ilerleyen günler için alınabiliyor mu? Aldığını iddia eden bir arkadaşım var 1 ay önce ama emin değilim..

İlgi alaka ve cevapladınız için minnettsrım arkadaşlar şimdiden cok cok teşekkürler..

Cam deiğişim ücreti 750 lira değil. 300-400 civarı ve Apple orjinal camla değiştiriyor.

• Öyleyse makul yani yapılabilir bence. Ama rezervasyon iş ya..

• quote:

Öyleyse makul yani yapılabilir bence. Ama rezervasyon iş ya..

Rezervasyon gerektiğini sanmıyorum. Ücretli değişim olacağından direk gidilebilir.
  • Bir gidip görmek lazım tabi ki. Bilgi için teşekkürler bu arada. Merakımdan spruyorım wifi konusunu fazla bildiğimden değil. Bazen sürekli bağlandığım yerden bile wifi bağlanmak icin sürekli kapat aç kapat aç yapıyorum anca öyle çekiyor. Normal mi?

• quote:

Bir gidip görmek lazım tabi ki. Bilgi için teşekkürler bu arada. Merakımdan spruyorım wifi konusunu fazla bildiğimden değil. Bazen sürekli bağlandığım yerden bile wifi bağlanmak icin sürekli kapat aç kapat aç yapıyorum anca öyle çekiyor. Normal mi?

Onu tam olarak bilemeyeceğim. Eğer her modemde yapıyorsa bir sorun var demektir.
  • Sana ve tüm foruma sormak istiyorum arkadasım.
    Bu bataryada sorun olup olmadıgını anlayan programlar varmış. Hangileri acaba bi bilgin var mı?

• Gecmis olsun hocam :/

• Elimde sıfır ekran var yurt dışından getirttim. İstersen pm at konuşuruz.

Bu arada dürüstçe belirtmek isterimki piyasada kime taktırırsan taktır orjinal ekran bulamazsın.

Ha orjinal ekran istiyorsanda seni istanbulda bir arkadaşıma yönlendirebilirim. Arızalı telefondan söküp orjinal ekranı takar. Garanti kesinlikle bozulmaz.
  • Sana ve tüm foruma sormak istiyorum arkadasım.
    Bu bataryada sorun olup olmadıgını anlayan programlar varmış. Hangileri acaba bi bilgin var mı?

• Teşekkürler arkadaşım Sağol.
    Özelden hemen mesaj arıtorım.
    Öneri ve fikirlerinizi de bekliyorum arkadaşlar.

• https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-5s-Display-Assembly-LCD-Front-Panel-Digitizer-Only/IF124-001

alıp getirebilirim dersen ekran ve değiştirme kiti. youtube da falan nasıl değiştirecegini gosteren videolarda mevcut.
  • Apple Store dışında hiçbir firmada değiştirmeyin başınız ağrır. Başka firmada değiştirdiğiniz iPad, iPhone ekranı asla eskisi gibi olmuyor. Eğer 250 liraysa Store'da gidin değiştirin hiç beklemeden. Fiyatta çok iyi eğer dendiği gibi 250 lira ise çünkü dışarda değiştirdiğiniz ekran en az 150 lira olucak buna bir de işçilik katıp 200 lira olucak. O arasında ki 100 lira fark home butonunun oturmaması ekranın dışarda çıkık durması gibi sorunları getiriyor..
  • Eğer 300-400 arası bile olsa direkt olarak ağple Store da değiştiririm vallahi ama bilmiyorum fiyatı nedir acaba ? Bilen var mı arkadaslar ? Wifi görmesi icin bazen 4-5 defa kapat aç uapmam gerekebiliypr sizde de öyle mi acaba? Ilgi ve alaka icin teşekkürler arkadşslar..

• harpci H kullanıcısına yanıt
    Bozuk olmayan cihazı sıfırlamak diye bir şey yok.Cihazınız bozulursa garanti kapsamı dahilinde size yenisi ile değiştirirler.Keyfi bir değişim yok.
    Samsung,HTC gibi firmaların yapmadığı şeyi Apple yapıyor birde sizin gibi fırsatçılar çıkıyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.