Şimdi Ara

iPhone 5S cam patladı ancak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5S'im şaka değil 20 cm gibi bir yükseklikten cebimden yüz üstü düştü ve ekran baştan aşağı çatırdadı..
    Dokunmatiğinde sorun yok ancak ekran kötü halde. Üzerinde jelatin olduğu için cam falan çıkmadı.
    Telefonun daha 1 yıl Genpa garantisi var.
    İnternetten araştırmalar falan yaptım, sizce nereye yaptırayım?
    Genpa ne kadar uğraştırır ne kadar ister? Apple Store Swap cihaz verirse ne kadar ister direk cam değişimine ne kadar ister ve Apple Store'a kesinlikle randevu düşmüyor ne yapmam lazım? Google'a reklam veren 1-2 firma buldum iyi referansları var onlara yaptırmak mantıklı mıdır?
    Bu arada İstanbul'da oturuyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

iPhone 5S cam patladı ancak...

• Evet benimde ip 3G mi araba ezmişti aynı bunun gibiydi Sakın ama sakınnnnnn!!!!!!!!!!
    Şimdi hatırlayamadım ama bi tamirci benden 900. TL Aldı ve Çakma telefon verdi
    Tavsiyen dikkat et tanıdığın Kişiye ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAFREF

Evet benimde ip 3G mi araba ezmişti aynı bunun gibiydi Sakın ama sakınnnnnn!!!!!!!!!!
    Apple Store dışında zaten değişime asla işim olmaz. Telefonun herşeyi sağlam da sadece cam sıkıntı. Yaklaşık 6-7 dakikadır GENPA müşteri hizmetlerini arıyorum ancak herhangi bir müşteri temsilcisine bağlanamadım... Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
  • Çok kötü olmuş geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: RAFREF

Evet benimde ip 3G mi araba ezmişti aynı bunun gibiydi Sakın ama sakınnnnnn!!!!!!!!!!
    En garantisi gidip önce Genpa'ya sormak. Sonra Apple Store'dan yaptırmak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

En garantisi gidip önce Genpa'ya sormak. Sonra Apple Store'dan yaptırmak. :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar sağolun..
    Maliyeti ne kadar tutar Genpa kapsamında sizce ve telefonu ne kadar zamanda alırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdgn00

Teşekkürler arkadaşlar sağolun..
    Maliyeti ne kadar tutar Genpa kapsamında sizce ve telefonu ne kadar zamanda alırım?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şimdi GENPA Call Center ile konuştum 800 TL'ye takas yapacaklarını söylediler. Bana fazlasıyla tuzlu geldi açıkçası... Sizin görüşleriniz neler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdgn00

Arkadaşlar şimdi GENPA Call Center ile konuştum 800 TL'ye takas yapacaklarını söylediler. Bana fazlasıyla tuzlu geldi açıkçası... Sizin görüşleriniz neler ?

Alıntıları Göster
    Apple store gidersenz 73o TL'ye sıfır cihaz verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smiles1999

Apple store gidersenz 73o TL'ye sıfır cihaz verirler.

Alıntıları Göster
    Ekran al kendin değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

Ekran al kendin değiştir

Alıntıları Göster
    Arkadaslar mesajlarınız ıcın tesekkurler. Değişim bana 730TL biraz pahalı geldi açıkçası. Size şöyle bir sorum var. Bir telefon aktif kullanımda %100 iken Spotify, Clash Of Clans, Facebook, Whatsapp gibi bazı programları belli aralıklar ile çalıştırırsa 4-4.30 saate şarjı bitebilir mi? Bence bir batarya problemi de söz konusu.. Buradan değiştirme olayına girebilir miyiz hatalı cihaz gibisinden.. Bir de Bakırköy'de bir telefoncu buldum bir iPhone forumundan 300 TL'ye orijinal iPhone'dan çıkma parça taktıklarını, garanti kapsamına çıkmasının da söz konusu olmadığını belirttiler. Ne diyorsunuz ?

• Valla iyiymiş. Şimdi 2 yıl dolmadan telefonu sıfırlamak istesek 730 tlye sıfırlıyorlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkdgn00 kullanıcısına yanıt
    Sıfır cihaz vereceklerse sıfırla hiç tamire girme.

• quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Valla iyiymiş. Şimdi 2 yıl dolmadan telefonu sıfırlamak istesek 730 tlye sıfırlıyorlar mı?
    Arkadaşlar bence fazla gibi yani 2200 TL almış olduğum cihaz,
    750 TL verip 1 yıl kullandıktan sonra sıfırlayacağım ve 2950 TL'ye sıfır bir iPhone 5S'im olacak.
    1500 TL'den de yukarı alıcı olacağını düşünmüyorum ama çare kalmazsa o şekilde de olabilir.
    Bir mesajdaki şarj ile alakalı duruma ne diyorsunuz?
    Silikon Vadisi'nden aktif kullanım iOS8 iPhone 5S cihazların şarj sürelerine baktım 8 saat olarak gösteriyor. Neredeyse 2 katı.
    Tamire ne kadar vereceksiniz. Orjinal bütün markaların pahalı diye biliyorum. Örneğin 400 istediler. 300 tl için değmez. Sıfır bir cihaz alacaksınız. Düşük bir modelde değil. Daha yıllarca kullanırsınız. Hem telefonda başka hasar da vermiş olabilir. İlerde bir de onla yğraşmayın.

• quote:

Tamire ne kadar vereceksiniz. Orjinal bütün markaların pahalı diye biliyorum. Örneğin 400 istediler. 300 tl için değmez. Sıfır bir cihaz alacaksınız. Düşük bir modelde değil. Daha yıllarca kullanırsınız. Hem telefonda başka hasar da vermiş olabilir. İlerde bir de onla yğraşmayın.
    Wifi olsun, Kamera olsun, ekranı olsun herşeyi sapa sağlam herşeyini test ettim sadece ekran. Yani teknoloji ile yarışıp duruyor insanoğlu eminim ki 1 yıla kalmadan bu telefonu da değiştireceğiz. Bu batarya sorun değil mi sence ve diğer arkadaşlar sizce iPhone 5s'in 4-4.30 saat sonra bataryayı sıfırlaması normal mi?

Tamir için de iPhone forumunun tekinde çok memnun kalınan bir tamirci buldum orijinal malzemeden çıkma 300TL'ye monte edeceğini belirtti.
    700 ü bir yıl kullandığına say yaw Sıfır cihaz alıyorsun şaka gibi. Ben yeni duydum valla böyle birşey olduğunu. Süpermiş.

400 tl için değmez. 5s çok güzel telefon ya. Niye değiştiriyorsun. Ben en az 3 yıl daha kullanırdım.

Peki ben 6 alsam 2. Senenin sonlarına doğru sıfırlamak istesem sıfırlarlar mı. İlla arıza mı olması lazım.

• quote:

Peki ben 6 alsam 2. Senenin sonlarına doğru sıfırlamak istesem sıfırlarlar mı. İlla arıza mı olması lazım.
    Ya iPhone 6 ve 6+ istediğim gibi olmadı açıkçası bir sonraki seriyi bekleyeceğim ben de muhtemelen bu telefon ile...
    Forumda herkes yazıyor bu şekilde bir değişim olduğunu...
    Apple Store de aynı şekilde belirtilmiş zaten iPhone 5 ve 5s için.
    Bir de 750 yi verip yaptıktan sonra normal garanti iptal oluyormuş ve sadece 3 ay Apple Store garantisi veriliyormuş.
    Benim telefonun 14 ay garantisi devam GENPA'dan. Onlar da "EN AZ 800" demeselerdi böyle yönelmezdim.
    Yarın bi gün yine ekrana birşey olsa yapıştır bi 750 Daha :D

Herkesin fikirlerini bekliyoruz arkadaşlar bu arada ilgi ve alakan için ayrıca teşekkürler kardeşim.
    İstersen 700 tl - 730 tl arası yenisiyle değiştir. Istersen zorlu center da ekranı değiştir 250 tl gibi bir fiyatı galiba emin değilim ama ücretli tamir ediyorlar. Zorlu center a git. Cihaza yazık etme.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.