Şimdi Ara

iPhone 5S cam patladı ancak... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırsatçı olsam atar camını kırarım. Herkes burda ulema olmuş ahkam kesiyor. Öyle bir hakkımızın olup olmadığını sordum.
  • Arkadaşlar Bakırköy'de bir telefoncu buldum 300'e tamir edebileceğini söyledi. Bugün de bir arkadaşım Apple Store'a gitti, 320 TL civarında ekran değişimi yapacaklarını söylediler. Apple Store daha uygun geldi sanki. Ayrıca sarjımın çok net hızlıca bittiğini düşünüyorum. Bataryanın sağlıklı olup olmadığını nasıl check edebilirim arkadaşlar ?

Herkesten yorumlarını bekliyorum arkadaşlar...
  • O telefona fiziksel hasar raporu verileceğinden hiçbir şekilde artık başka bir şeyden garantiye sokamazsın o batarya wifi işini felan unut. Ayrıca batarya 4.5 Saat Yoğun Kullanım görüyorsa zaten normal değerler, GTA SA oynayınca 3.30 Saati zor görüyor bu işler böyle wifi görmemeside herkesde olan birşey arada wifi anahtarını kapatıp açıyoruzki görsün diye olabiliyor, hala benim bataryam sorunlu wifim bozuk desen bile fiziksel hasar var artık zaten garantiye sokamazsın rapor tutulacak onu unut.

Tavsiyem 300-400 TL arası ise paşalar gibi apple store'da ekranı değiştir, garantin bozulmaz.
    O camı kırdın birkere Gidip 200-300 telefoncularına vereceğine 400 ver apple yapsın garantin sürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

O telefona fiziksel hasar raporu verileceğinden hiçbir şekilde artık başka bir şeyden garantiye sokamazsın o batarya wifi işini felan unut. Ayrıca batarya 4.5 Saat Yoğun Kullanım görüyorsa zaten normal değerler, GTA SA oynayınca 3.30 Saati zor görüyor bu işler böyle wifi görmemeside herkesde olan birşey arada wifi anahtarını kapatıp açıyoruzki görsün diye olabiliyor, hala benim bataryam sorunlu wifim bozuk desen bile fiziksel hasar var artık zaten garantiye sokamazsın rapor tutulacak onu unut.

Tavsiyem 300-400 TL arası ise paşalar gibi apple store'da ekranı değiştir, garantin bozulmaz.
    O camı kırdın birkere Gidip 200-300 telefoncularına vereceğine 400 ver apple yapsın garantin sürsün.
    Apple Store arkadaşıma 320 TL demiş. Yalnız şöyle bir durum var. Ben bu camı Apple Store'da değiştireceğim zaman yarın bir gün garanti kapsamı devam ederken telefonumda sorun çıktığında daha önce böyle birşey oldu diye değişim yapmayacaklar mı ?

• şuandaki olan sorunları rapor tutulur fiziksel hasarlı telefonda bu sorunlar vardır diye, sen ekranı değiştirdikten sonra atıyorum 2-3 gün sonra hoparlöründen ses gelmez gidersin, adam bakar sahiden önceki raporda yoksa böyle birşey telefonun değişir hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Ama şuanda ne kadar sorunun varsa hepsi fiziksel hasar sonrası diye kayıt altına alınır.
  • Ekrandaki bir aksaklık vs varsa diyorsun yani. GENPA garantisinde herhangi bir problem yaşanmaz dimi ve ne kadar sürede yapılır bu cam değişimi ?
  • apple store'da bazen 30 dakika'da bazen 3-4 Saatte, yoğunluğa bağlı.

Genpa'da gidip değişip gelmesi felan 7-14 Gün Arası.

Genpada bir sorun olmaz müdaheleyi yapan zaten apple'ın kendisi.
  • Mesela telefon değişimi gerçekleştirirken hasara göre bir fiyat çıkarıp mı veriyorlar yoksa standart bir fiyatları mı var?
    Standart fiyatı garanti kapsamı dışındaki cihazlarda 730 TL sanırım.
    Darbeye göre değişimde fiyat oynaması söz konusu olabiliyor mu?
    Store'a da akşam saatlerinde gitmeyi düşünüyorum 7-8 gibi.
  • Beyler telaffuz ettiginiz paralari gorunce cidden içim acidi. Yapmayin etmeyin. Genpa'dan zaten birsey beklemeyin geçmis olsun. Garantiyi bir kenara koyun çinden kalitelisinden lcd ekran siparisi verin. İnternette dunya video var anlatan. Kendiniz yapin 100 liraya halledersiniz. Bende iphone kullanicisiyim. Garanti maranti ugrasmam soylerim parçayi çinden gelir takarim. Kaç arkadasin ekran batarya degistirdim bilmem. Bu şerefsizlere para kaptirmayin litfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapıldıgı zaman eski performansı vermiyor. 6 düşün derim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

yapıldıgı zaman eski performansı vermiyor. 6 düşün derim artık

Apple Store'da orijinal ekran takılmasına rağmen mi ? 6 yı nasıl düşüneceğim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdgn00

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

yapıldıgı zaman eski performansı vermiyor. 6 düşün derim artık

Apple Store'da orijinal ekran takılmasına rağmen mi ? 6 yı nasıl düşüneceğim ki?

Şimdi 750 lira ona verene kadar telefoncuda 300 liraya taktır. Telefonu sat ve 6 al Eski performansı asla vermeyecek yeni takılan ekran bunun hakkında konu açtım ama hemen siliniyor nedense

• Arkadaşım bak git randevu bul bekle sonra Apple Store'den yaptır.
    Şuan cihazında hangi hasarlar var ? Apple bu hasarların neden olduğunu bilir.Sen götür cihazı,hasarları söyle belkide hiç para almazlar diğer hasarlar nedeni ile ücretsiz bile değiştirebilirler.Ücretsiz değiştirmezlerse 300-350 lira verip tamir edilir.Cihaz garantisine 3 ay daha eklenir.Her hangi bir yerinde bozulma olursa anında değişim olur. Cihazı başka yere açtırırsan Hem garantin gider hemde o yapan yer cihazı daha kötü bozabilir.
  • Cevap1: Apple Store'da takılan ekrandan böyle bir randıman alamayan oldu mu acaba forumda?

Cevap2: Kesinlikle dediğin gibi Apple Store'da böyle cam değişikliği hamlesi düşünüyorum dediğin fiyata. Ayrıca ekran değişimlerinde randevu alımına gerek olmadığını söylediler bugün. 5S cihazlara bu konularda öncelik tanıyorlarmış..
  • brkdgn00 kullanıcısına yanıt
    Ben teknik servis,Garanti için randevu gerek var biliyorum ama dediğiniz gibide olabilir.Bir gidip görüşün bakalım.Apple Store orjinal parça takar.Diğer servisler çin malı takar yada başka bir cihazdan söktükleri parçayı sana takarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Ben teknik servis,Garanti için randevu gerek var biliyorum ama dediğiniz gibide olabilir.Bir gidip görüşün bakalım.Apple Store orjinal parça takar.Diğer servisler çin malı takar yada başka bir cihazdan söktükleri parçayı sana takarlar.

Bugün kendisi konuşmuş Store'daki yetkililer bizzat öyle söylemiş.
    Dışarıdan da cam taktırma olayına sıcak bakmıştım esasen ama aralarında bir fiyat farkı yok.
  • Kardeşim abd de telefoncuya 100 dolara ekranı değiştirtmiş , geçen hafta yine kırmış İzmir'de çankayada sordum ekrana 120 TL işçilkle 150 TL dediler. Piyasa fiyatları hakkında bilgi olması açısından yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

mecbur diğer cihazdan söktüğü parçayı takacak storeda bana göre öyle takar
  • Piyasası 300 civarı falan. Dışardan takan adam garanti kapsamına çıkmama garantisi veriyor ayrıca 300'e anında hallediyor.

Apple Store diğer cihazdan takmış olsa da adam gibi bir bakacak sonuçta. Store'daki görüşleri görüp ona göre hareket etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdgn00

Piyasası 300 civarı falan. Dışardan takan adam garanti kapsamına çıkmama garantisi veriyor ayrıca 300'e anında hallediyor.

Apple Store diğer cihazdan takmış olsa da adam gibi bir bakacak sonuçta. Store'daki görüşleri görüp ona göre hareket etmek lazım.

tamam işte kayıt dışı cihazdan ekran çıkarıp sana takıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.