Şimdi Ara

iPhone 5s çizik ve ezik garanti durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 5s kullanıcısıyım arka kapakta 3-4 cm bi' çizik ve telefonda çok ufak olmak üzere 2-3 ezik var.
    Touch id bazen okumamazlık yapıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor.
    Garanti kapsamında tamir ettirmek istiyorum, apple sitesinde bana ankara'daki başarı ve genpa öneriyor aynı zaman da teleservice ve brighstar'dan da garantisi var sanırım cihazın.

Öncelikli sorum, ezikten ve çizikten telefonu garanti dışı sayarlar mı? garanti dışı derlerse nasıl bir yol izlemeliyim tamir için bazı arkadaşlar direk apple'ı aramışlar ve oraya belirtmişler durumlarını ardından değişim olmuş cihazları.
    İkincisi ise garanti kapsamına girerse cihaz değişimi için bi' sebep midir bu sorunlar yani değişim talep etsem gerçekleşir mi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamerabey -- 16 Şubat 2015; 3:22:44 >

• selam bende bir iphone 5 vardı arkasında cizikler ve köselerde 4-5 adet vurulma vardı.ve büyük oranda batarya ölmüstü 20 deyken kapanıyordu ve taktıgımda acılıp sarj yüzde 50 de falandı ,ayrıca kamerada pembe nokta cıktı bende artık zamanı gelmistir diyerekten garantiye gönderdim ve değişim kararı cıktı. tam 2 hafta sonra sıfır cihazımı teslim aldım büyük ihtimal ile değişim kararı cıkacaktır. teleservice idi garanti firmam teşekkürler burdan :)
  • Hayır ezik ve çiziklerden dolayı telefon garantiden çıkmaz. Bi çok arkadaşımızın telefonu da seninki gibiydi lakin değiştirildi. için rahat olsun..
  • Eziklerin boyutuna göre değişir fotoğraf paylaşırsan bi fikir verebiliriiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Eziklerin boyutuna göre değişir fotoğraf paylaşırsan bi fikir verebiliriiz

• Fotoğraf mesajını geç gördüm, cihazımı bugün genpa ankara'ya bıraktım, değişim istiyorum diye de belirttim telefonun içi açılsın istemiyorum dedim, tamir etme yetkimiz var bunu kabul etmesseniz alamayız cihazı dedi, bende değişim olmazsa en azından tamir olsun diye bıraktım, kısmet artık.

Ezik ve çizik olduğunu not aldı umarım garanti dışı demezler garanti dışı diyip ücretli tamir teklif ederlerse nasıl bir yol izlemeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.