Şimdi Ara

İphone 5S dokunmatik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda dokunmatik sorunu yaşıyorum telefonun tuş kilidini açıyorum dokunmatik tutukluluk yapıyor çalışmıyor tekrar tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor ama kilit açma kapama kısmında hiç sıkıntı yok her ilk açtığımda sıkıntı oluyor tekrar kapatıp açınca düzeliyor telefonu restore etsem çözüm mü yardım bekliyorum bıktım artık tekrar kilidi açıp kapamaktan teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesakkaya44

Arkadaşlar telefonda dokunmatik sorunu yaşıyorum telefonun tuş kilidini açıyorum dokunmatik tutukluluk yapıyor çalışmıyor tekrar tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor ama kilit açma kapama kısmında hiç sıkıntı yok her ilk açtığımda sıkıntı oluyor tekrar kapatıp açınca düzeliyor telefonu restore etsem çözüm mü yardım bekliyorum bıktım artık tekrar kilidi açıp kapamaktan teşekkürler.

ilk önce restore etmeyi dene. olmazsa zorluya git direkt istanbuldaysan
  • Kardeşim yurt dışı ya pasaport kayıtlı ama garantisi yok diye biliyorum

• quote:

Arkadaşlar telefonda dokunmatik sorunu yaşıyorum telefonun tuş kilidini açıyorum dokunmatik tutukluluk yapıyor çalışmıyor tekrar tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor ama kilit açma kapama kısmında hiç sıkıntı yok her ilk açtığımda sıkıntı oluyor tekrar kapatıp açınca düzeliyor telefonu restore etsem çözüm mü yardım bekliyorum bıktım artık tekrar kilidi açıp kapamaktan teşekkürler.

Arkadaşım aynı sorun bende de oldu. Restore ilk başta çözüm gibi geldi, problem gitti zannettim lakin aynı durum tekrar etti. ABD malıydı. ABD'ye giden bir arkadaş ile faturasını da vererek değiştirttim.

• Kardeşim var mı başka bi çaresi benimki arabistandan geldi tekrar gönderme şansım yok sanırım :)

• quote:

Kardeşim var mı başka bi çaresi benimki arabistandan geldi tekrar gönderme şansım yok sanırım :)

hocam cihazın a1457 model ise zorludan değiştirebilirsin/cihazın arkasında yazar modeli ./fatura şartı vardı heralde tam bilmiyorum .
  • Arkadaşın dediği sorunun aynısını yaşadım A1428 ABD cihaz birebir aynısını yaşıyordum, telefon donduğunda home ya da power tuşu çalışıyordu tuş kitleyip açtığımda dokunmatikde düzeliyordu.. Belirli bir zaman sonra dokunmatik tamamen sapıttı ve şuan hiç kullanılmıycak bir hal aldı, telefonu bir arkadaşla ABD göndericeğim bakalım sonuç ne olucak olumsuz olursa TR de 300 tl ye değiştiricem sanırım ekranı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim ekranda sapıtık 5s a1533 amerika cihazı apple store bakmıyor. Arızalı kullanıyorum yepyeni telefonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.