Şimdi Ara

İphone 5S Ekrandan çıt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 yıl önce vatan'dan 2 yıl garantili iphone 5s space gray almıştım. ve bugün farkettimki ekranın sağ üst köşesi bildiğin hafif içeri giriyo çıt sesi geliyor bastırınca.
    ne yapmam gerek lütfen söyleyin :(

• bir ss atar mısın?Benim ki de oynuyor sağ köşesi ama çok az.Servise götürsem gülerler valla o kadar az.
  • apple ekran deişimi yapıyor forumda okuduğuma göre geçmezse teli deiştiriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran değişimi yapılır, cihaz değişmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kolay kolay değişim yapmıyorlar ekran değişimi olur. Bende 2 gün önce 5S imi servise verdim batarya performası çok kötü olmuştu. Büyük ihtimal bataryayı değiştirip verecekler. Ancak son zamanlarda aşırı ısınma vardı. Artık ısınmadan dolayı ekran parlaklığı inanılmaz derecede düşüyordu neredeyse ekranı göremiyordum. Bakalım bunu nasıl çözecekler
  • aynısı banada oluyordu köşelerde ekranı tutacak tırnaklar yok patlıyor ekran,başka ekran taktım yine aynı sorun devam ediyor kronik sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kokababa

yaklaşık 1 yıl önce vatan'dan 2 yıl garantili iphone 5s space gray almıştım. ve bugün farkettimki ekranın sağ üst köşesi bildiğin hafif içeri giriyo çıt sesi geliyor bastırınca.
    ne yapmam gerek lütfen söyleyin :(

Farkeden müşterilerinkini birebir değişim yapıyorlar

Swap cihaz veriyorlar hemen hemen 10 cihazdan 3 de o sorun vardı.

Bendede olmuştu değişim yaptılar bir ara garantiye ver ellerinde varsa hemen verirler yoksa 3 günde yenisi gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    iphone alarm sesi kısma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni sorun+kamerada toz var bende eylulde telefonu vericem vatana

• Aynı sorun bendede var.

Telefonum hem inanılmaz derecede ısınıyor full parlaklıkta kullanırken, klimanın karşısına geçip sogutuyorum valla telefonu Oyun oynarken nasıl ısındıgını siz hayal edin artık.

Sonra ekranımın sağ ve sol üst köşesi yani iki köşesinden bastırıncada çıt çıt ediyor ve oynuyor.

Cihazım turkcell den alınma. Genpa garantili, apple store'a götürme şansım yok malesef.Genpa değişim yaparmı acaba ?

1 Ay telefonsuz kalmakta istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 20 Ağustos 2015; 13:12:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.