arkadaşlar rica ediyorum yardım edin bi kaç haftadır ekranımda acayip bi dalgalanma var siyah beyaz gibimsi böyle çizgiler yukarıdan aşşağı akıyormuş gibi görünüyor rica ederim yardım edin ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok.
Garantiye ver bence yazılımsal ise anlarsın zaten
quote:
Orijinalden alıntı: AMERICOS
Garantiye ver bence yazılımsal ise anlarsın zaten
ya gerçekten bu garantidede gönderiyorsun cidden 35 günde vermediklerini gördüm küçücük birşey için vermek şart mı ya :(
quote:
Orijinalden alıntı: omrfarukc
arkadaşlar rica ediyorum yardım edin bi kaç haftadır ekranımda acayip bi dalgalanma var siyah beyaz gibimsi böyle çizgiler yukarıdan aşşağı akıyormuş gibi görünüyor rica ederim yardım edin ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok.
İlk bir restore dene olmazsa zorluda değişir eğer istanbukdaysan yada garabtiye ver i. Cihazda hasar yoksa değişir....
reachthetop
kullanıcısına yanıt
peki sence restore ile düzele bilirmi ?
Hocam kullandıgınız sarj aleti orjinal mi ? Degilse sıkıntı yapar. Orjinalse restore deneyin. Olmadı servis yolu gözükür.
quote:
Orijinalden alıntı: hackint
Hocam kullandıgınız sarj aleti orjinal mi ? Degilse sıkıntı yapar. Orjinalse restore deneyin. Olmadı servis yolu gözükür.
orjinal şuanda restore deniyorum umarım olur çünkü servisle uğraşçak güçüm kalmadı
quote:
orjinal şuanda restore deniyorum umarım olur çünkü servisle uğraşçak güçüm kalmadı
Alıntıları Göster
restore yaptım ama düzelmedi gerçekten arkadaşlar bunu başka bir yolu yokmu ya muhtemelen küçük bir kablonun oynaması sonucu filan olmuştur ekranda bir sorun olduğunu sanmıyorum.
ve ayrıca bu telefonu bana amcam hediye almıştı hediye olduğu içinde yanında bana bir garanti belgesi vermedi ama telefonun 1. el olduğu kesin nereye götürürsem bunu tamir ederler istanbulda oturuyorum
Beşiktaşta zorlu centerda apple store var randevu al git garanti belgesi felan sormazlar değişim yaparlar telefonun model no a1533 ise bakmazlar ama telin arkasında yazar model die ordan bak
soyturk58
kullanıcısına yanıt
a1457 yazıyor yani yapmazlar mı ?
quote:
restore yaptım ama düzelmedi gerçekten arkadaşlar bunu başka bir yolu yokmu ya muhtemelen küçük bir kablonun oynaması sonucu filan olmuştur ekranda bir sorun olduğunu sanmıyorum.
ve ayrıca bu telefonu bana amcam hediye almıştı hediye olduğu içinde yanında bana bir garanti belgesi vermedi ama telefonun 1. el olduğu kesin nereye götürürsem bunu tamir ederler istanbulda oturuyorum
Ystanbuldaysaniz, aksam 12 ye bes kala falan zorlu centerdan randevu sayfasina girin bos randevu nobeti tutmaya baslayin 12.02 gibi acilir sistem 12.05 te bitmis olur, bana oyle oldu en azindan
Randevuyu alirsaniz randevu zamani gidin boyle boyle diyin ekrani degeistirirler 3 saat bi sure sonra teslim alirsiniz.
Grafen
kullanıcısına yanıt
saol teşekkür ederim kardeş te fiyat olarak ne olur peki yani ücret olarak yüklü bi miktar mı ?
quote:
saol teşekkür ederim kardeş te fiyat olarak ne olur peki yani ücret olarak yüklü bi miktar mı ?
garantisi hala devam ediyorsa ucretsiz yapiyorlar.
Garantisi bitmis ise 253.49 tl
Grafen
kullanıcısına yanıt
eminim ki telefonun 1 saniyelik benim bile yapabiliceğim gibi bir işlemi var ama bunu ekranını çıkarmak filan bi onu çıkartıp bi kabloyu oynatçak veya değiştiricek diye 253.49 tl mi vericem gercekten değmez böyle kullanırım
quote:
eminim ki telefonun 1 saniyelik benim bile yapabiliceğim gibi bir işlemi var ama bunu ekranını çıkarmak filan bi onu çıkartıp bi kabloyu oynatçak veya değiştiricek diye 253.49 tl mi vericem gercekten değmez böyle kullanırım
Sadece kabloyla falan halloluyorsa ucret bile alacaklarini sanmam.
Benim ön paneli komple degisim yaptilar o 253tl
Home tusu ekran vs. Degisti. Garanti kapsaminda oldugu icin tek kuruş ödemedim.
Metro ucreti haric
Grafen
kullanıcısına yanıt
ya benimkisi öyle birşey ki yani ekran resmi alınca fotolarda çıkmıyor bile o yüzden resimle problemide gösteremiyorum eski televizyonlarda sürekli böyle yukarıdan aşşağı bir çizgi iner ya yatay şekilde aynısı benim telefonumda oluyor sanki temassızlık var gibi bu ekranı kendim çıkarsam bütün kabloları girdikleri yere ittirsem olcak gibi hissediyorum :P
omrfarukcO
kullanıcısına yanıt
birde şöyle söyleyeyim ekranı kitleyip açınca sorun bir kaç saniyeligine düzeliyor ama sonra tekrar oluyor :(
Sorunun donanımsal telefonun garanti altında olan model ücretsiz yeni telefon verirler büyük ihtimal
Bencede garantiye ver böyle bir sorunu kendin çözmeye kalkışma kablosu felan çıkmıştır ne demek ? Donanımsal bir sorun gibi gözüküyor sonuçta git bi görüş olmadı amcana sor garanti belgesi varmı diye.
starnebula01
kullanıcısına yanıt
öyle yaparım amcama sorarım garanti belgesini ama böyle birşey sorudugumda amcam yeni telefon alır baana büyük ihtimal bende mahçup olurum