Şimdi Ara

İphone 5s Garanti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bundan 3 ay once parmak izi bozuldu. Sonra iphone umu dusurdum arkasinda orta kisminda ezik oldu. Telefon yandan bakinca yamuk gozukuyor. Parmak izinden dolayi garantiye teleservice verdim kullanici hatasi cikti. Yeni bir kasa alip taktirsam garantiye yollasam tekrar, degisim olurmu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa anlaşılır. Değişim olmaz

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Kesinmi kardesim ?? Arkadasim bundan 2 yil once ip4s in ekranini kirdi yeni ekran alip taktirdi ondada sarj ve tus sorunu vardi verdi garantiye yenisi geldi.

• Apple store'dan bahsediyorsak imkansız böyle birşey ki 2 sene önce apple store yoktu. Teknik servis garantisinden bahsediyorsun sanırım. Onlardan değişim istemek başlı başına bir sıkıntı zaten ki eğer seri numarası muhabbeti varsa o da imkansız. Telefonun açıldığı an garantisi biter. Ki bunu kolayca anlayabilirler yapacağın basit bir işlem değil cünkü. Bence hiç riske girme apple store ile iletişime geç biran önce

Kardesim ankarada oturuyorum arkadaslarimda apple store u soylediler ama nasil olcak bilmiyorum. İsim oldugu icin istanbula gitme gibibi sansimda yok sence ne yapabilirim. Parmak izim calismiyor ve kasam ezik ne yapcagimi sasirdim.

• Kardesim ilk önce randevu almak şart ve en zor kısım da randevu almak. Gece 12de açılıyor genellikle ve hemen bitiyor. Forumda veriliyor bazen randevular. Alıp da gidemeyenler ya da gitmeyenler veriyor ihtiyacı olanlara. Bu işi apple store'dan başka bir yer çözemez. Ama kullanıcı hatası demeleri pek muhtemel. Ekranı kontrol edin mesela. Bastırınca ufacık bile bir içine girme oluyorsa %100 değişim olur. Özellikle sağ üst köşeye bastırıp deneyin. Eğer sorun varsa iş randevu almaya kalıyor

• Kardesim fotograflarini koydum. Kasa ezik olmasa zaten degistirirlerdi heralde. Peki apple store degisim yaparmi yada kullanici hatasimi der. Teleservice hata sende dedi. Bazi arkadaslarda kasa degistir genpaya ver dediler. Apple store benim icin zor gozukuyor :(
     İphone 5s Garanti Sorunu İphone 5s Garanti Sorunu İphone 5s Garanti Sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet gerçekten kötü durumda. Geçmiş olsun. Apple care'ın hangi durumlarda değişim verdiği konusuna pek hakim değilim. İşin çakallıkları var tabi mesela üst tuşu aşırı zorlayarak bozmak, ya da ses açma kapama tuşlarını. Ama bunları yapmak ne kadar doğru bilemem ve apple'ın bunlara da kullanıcı hatası diyip demeyeceğinden emin değilim. Apple ile iletişime geçin. Durumu anlatın olduğu gibi nasıl bir tepki vereceklerine göre bir yol aramak kalıyor geriye.

Anladim yardimci oldugun icin tesekkurler kardesim. Apple store u aramaktan baska care yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaazyoozz

Anladim yardimci oldugun icin tesekkurler kardesim. Apple store u aramaktan baska care yok.

Ya da home tuşuyla birlikte kasayı değiştireceksin son çare olarak. Sağlıklı bir telefon istiyorsan eğer. Uzun zamanlı kullanımda ne olacağını bilemeyiz tabiki ama çok mecbur kalırsan sağlam bir telefoncu bulup kasayla touch id'ni değiştirirsin.

Peki fiyatlarla ilgili bi bilgin varmi kardesim??

• quote:

Peki fiyatlarla ilgili bi bilgin varmi kardesim??

@kenbuİsimli arkadaşımız bu konularla ilgileniyor bizzat yardımcı olucaktır size her konuda. Pm atıp ulaşabilirsiniz. Canınızı sıkmayın. Hallolur elbet.

Tekrar sagol kardes.

• quote:

Tekrar sagol kardes.

Rica ederim kardesim. Sorunun çözülür inşallah

Kardesim suan home tusuna baya bastirdim parmak izi geldi ara ara boyle yapiyorum parmak izi duzeliyor fakat sonra 1 gun sonra 2 gun sonra tekrar okuyomuyor skntisi ne olabilir senide rhatsiz ediyorum!

• quote:

Kardesim suan home tusuna baya bastirdim parmak izi geldi ara ara boyle yapiyorum parmak izi duzeliyor fakat sonra 1 gun sonra 2 gun sonra tekrar okuyomuyor skntisi ne olabilir senide rhatsiz ediyorum!

Düşürmeden kaynaklı bir sorun olabilir belki ama ihtimal sadece. Değil ise tanıttığınız parmakları silip yeniden tanıtmayı deneyin. Bir de parmağınızı tuşa bastırarak okutmayın. Sadece dokunun tuşa. Bir parmağı 2 3 kere tanıtmak da işe yarayabilir. Sorunun bir gün olup diğer gün olmaması gerçekten şaşırtıcı. Deneyebileceğiniz tüm yolları denemelisiniz.

Zaten parmak izi sorunum dusurmeden once gerceklesti. Ayarlardan touch id ye giriyorum parmak izi ekle diyorum hic gormuyor. Sonra home tusuna baya bi bastirdiktan sonra geliyor bazen kitleniyor vazgec diyip tekrar deniyorum. Denemedigim yol kalmadi bide 64gb aldim az parada vermedik :(

• Kötü bir durum gerçekten ama mutlaka bir çözümü olmalı. Eğer düşmeden önce böyle bir sorun yaşadıgınızı anlatabilirseniz ya da kanıtlayabilirseniz apple size yardımcı olucaktır eminim. Eğer daha önceden böyle bir sorun oluştu ise eğer %100 sonuç alırsınız ama ben ya da bu forumdakiler size inanır fakat apple ne der bilemiyorum. Bence bu sabah ilk işiniz apple care ile iletişime geçmek olsun. Gerçekten mağdur olduğunuzu belirtirseniz konuştuğunuz kişi de iyi bir insan olursa elinden geleni yapıcaktır sizin için.

Kardesim cok sagol gercekten.. Apple care dedigin bi numara buldum ama teknik destek 00800 ile baslayan ?? Burayimi aramam lazim apple in sitesinden aldim

• 0800 ile başlayanı sabit hatdan ücretsiz olarak. 0216 ile başlayanı tüm hatlardan ücretli olarak arayabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.