Şimdi Ara

iPhone 5s - General Mobile 5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an 6s kullaniyorum. Bir miktar paraya ihtiyacim oldugu icin alt modele gececegim.
    Gm 5 plusi secmemin sebebi 300 lira daha ucuz olmasi 5s'e gore. 5s secmemin sebebi hem alistigim ekosistem, hem apple music eszamanlayacak olmam, hem kulaklik ses kalitesi, hem de sevdigim alistigim apple ekosisteminde olmasi. Ama 1200 lira. Gm 5 plus ise 900 lira.

Alacagim telefonu 3-4 ay kullanacagim. iPhone 7 cikinca ona gececegim.

Ayni konuyu Apple bolumune de acacagim. Sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce android kullandınız mı? Eğer kullandıysanız ve GM'nin şans işi olduğunu alacağınız cihazın sorunlu çıkma ihtimalinin diğer markalara göre biraz daha fazla olduğunu biliyorsanız androide geçin. Bence her ne kadar kısa süre kullanacak olsanız da 5s alınmaz. Hem çok eski hem de artık ios stabilitesi yok. Muziklerin de androide aktarabildiğini hatırlıyorum ama emin değilim. Google'da apple music uygulaması varsa oradan olabilir bilemiyorum. Olmasa bile 3-4 ay sonra değiştirecekmişsiniz bekleyip yeni cihazınıza atarsınız.

Benim tavsiyem android cihaz almanızdan yana. Hem değişiklik olur belki androidi sever androide geçersiniz. Yok Gm sıkıntılı almam diyorsanız sıfır lg g3 önerebilirim. 2. El de bakabilirsiniz başka modeller için.

• GM 5 Plus kullanıyorum ilk çıktığında aldım ve çok memnunum. Ama şöyle bir şey var yıllardır android kullanan adamlar bile stock android kullanmaya çalışınca feleğini şaşırıyor.

Ana konusuna girip bakabilirsin yok galeri yok mu telefonda yok sms nasıl atılıyor yok telefonu nasıl sessize alırım.
  • iPhone 6S'den sonra Android'e geçmeyin, en azından böyle cihazlara. Alacaksanız Nexus 6P gibi cihazlara geçin yoksa Android düşmanı olursunuz :) 5S alın, alıştığınız sistemden devam edin.

ekleme: Android fanboyum
  • GM 5 Plus + 128gb sd cart > iPhone 5S [139TL SAVE!]
  • Bence gm 5 Plus öneririm zaten 3-4 ay kullanacağım diyorsun telefonda gayet güzel

• 3-4 ay kullanacaksan , iphone 5s , en azından elden çıkarırken fazla zarar etmezsin
  • 5se geç satarken daha kolay olur
  • Bence 5s al hem alışıksın.

• Gm5 alma arkadaşı... Saf android deneyimi olmayan insanlar sırf tipine özelliklerine ekranına bakarak cihazı alıp sonra kullanamadıkları için öle kötü böle kötü milyontane şey sıralıyorlar. MAdem idareten telefon aryorsun çok işin gücün telefon değilse bul eşden dosttan idarelik bir telefon boşuna alsat yapma
  • ios den android e geçmemenizi öneririm
  • Ben anlamadım.İhtiyacınız olan para bin lira filan herhalde.Bin lira para ihtiyacı olduğunda telefon satan biri niye 6s kullanırken 7 alır ki.Bence evde yedek bir telefon varsa 3-4 ay onu kullanın.Bu kadar al sat yapmaya değmez diye düşünüyorum.Ya da direk 6s kalsın parayı da başka şekilde temin edin, sonra 7 filan da almayın.6s güzel telefon.
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Ben aynı anda 3 cihaz kullanıyorum.

Sırasıyla;

iPhone 6S
    General Mobile GM5 Plus (Dual Sim)
    Nokia Lumia 1520

Temelde hepsinin ortak noktası oluyor, geri kalanı teferruat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.