Şimdi Ara

iphone 5s Gold 16 gb sim free

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar arkadaşlar, cihazi Amerikadan gelirken getirdim. Cihaz kapalı kutu iphone 5s gold 16 gbdır. Faturası bulunmaktadır. Takas düşünmüyorum. Yarın gün içi Ankaradan cumartesi sabahtan sonra istanbuldan elden teslim edebilirim.

Fiyat:1600 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhandiken -- 19 Aralık 2013; 22:03:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar.

Kayit durumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam 1600 e sıfır 5s satıyor daha birde kayıt soruyorlar hayret birşey cihazın amerika fiyatı zaten 1500 küsür bide kayıt yaptırsa maliyeti en az 1650 ye gelecek ee adam bunu 1600 e mi satacak ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

adam 1600 e sıfır 5s satıyor daha birde kayıt soruyorlar hayret birşey cihazın amerika fiyatı zaten 1500 küsür bide kayıt yaptırsa maliyeti en az 1650 ye gelecek ee adam bunu 1600 e mi satacak ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Hayırlı satışlar.

Kayit durumu ?

kayıtsız hocam

• quote:

adam 1600 e sıfır 5s satıyor daha birde kayıt soruyorlar hayret birşey cihazın amerika fiyatı zaten 1500 küsür bide kayıt yaptırsa maliyeti en az 1650 ye gelecek ee adam bunu 1600 e mi satacak ???

Haklısnız hocam aynen bu fiyata zaten kayıtlı bulunmasına imkan yok

• quote:

Sakin ol genç

Bu fiyata derken sanki bedava veriyor gibi yazıyorsun.

Ben sana 1850 TL ye ORJİNAL PASAPORT KAYITLI 64 GB 5S VEREYİM ne dersin ???

yarın gönder parayı kargoyu çıkarayım..Kargo da benden hediye olsun sana

@gkhandiken ilanında böyle bir durum oluştuğu için üzgünüm ama ayarını kaçırıyorlar bazen insanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bedava vermiyor tabi ki ama neredeyse maliyetine veriyor cihazın satış fiyatı belli 1600 e hem sıfır hemde kayıtlı olmayacağını tahmin etmeniz gerekir.

Teklifinize gelince;
    Hemen yarın yollayın. Paranızı da anında hesabınıza geçerim.

1850 TL ye
    64 GB 5S
    Cihaz açılmamış orjinal kutusunda,
    Apple store dan alınma ve bir yıl uluslararası garantisi var ise
    Siyah yada Gold renk ise
    ve dediğiniz gibi pasaport ile orjinal kaydı yapılmış ise

Ama dediğim gibi bu şartların hepsini sağlıyor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 20 Aralık 2013; 0:22:57 >
  • quote:

amerika fiyatı 1500 küsür derken ?? 650 dolar değil mi? yani 1300 tl?
  • Şuanda apple store da next day shipping ile kargo vergi dahil 713,69 dolar yapıyor oda şuan ki kurdan 1480 TL yapar demek ki 20 TL civarı fazla söylemişim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

quote:

hocam 650 dolar olarak gözüken fiyat vergisiz fiyatı genelde herkez amerikadaki vergi olayını unutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhandiken

quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

quote:

hocam 650 dolar olarak gözüken fiyat vergisiz fiyatı genelde herkez amerikadaki vergi olayını unutuyor

Dostum ben 650 dolara aldım apple.com'dan, geldi, kullandım vergi ödemedim. Vergi olsa bile üzerine 120 tl daha biner ve 1400-1420 tl olur fiyat. e sende hayrına iş yapmadığın için kar etmek istemen hakkın.kaldı ki fiyatın da şu an piyasaya göre normal, herkes ortalama 1600 e satıyor ama bu gerçek olan fiyatı değiştirmemeli.

Buraya daha fazla şey yazıp ilanını kirletmek istemem yanlış anlama. iyi satışlar.

• Üstad ne oldu hani 5S gönderiyordun bekledim gelmedi cevap

• quote:

Üstad ne oldu hani 5S gönderiyordun bekledim gelmedi cevap

Pm den de yazdim buradan da yazayim.Senin kriterlerinde cihazı o paraya kimse satmaz maalesef..

Benim 5s cihazım ,operatör ATT sim lock lu , geveyi benden hediye , orj pasaport kayitli ,siyah ve kontrol icin kutusu acilmis cihaz..ok..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.