Şimdi Ara

iPhone 5S hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YGS den sonra almayı düşünüyorum da bir kaç soru sorucam 0 almayı düşünüyorum hala satan mağazalar var. Bir erkekte giyime çok yakıştığını ve ele bir ağırlık verdiğini düşünüyorum daha çok klasik giyindiğim için öncelikli olarak tercih ediyorum 6 6s alacak gücümde var fakat çok büyük olduğu için ve telefonda oyundur film huyum olmadığı için almayı tercih etmiyorum biraz fitness çalıştım dar giyinme huyum var üst bölge kalın bacaklar ince ve telefon kotta büyük olunca hem sıkıntı hemde kötü görüntüsü var. samsung serisinide şuanda kullanmaktayım hem bir değişiklik olsun istiyorum hemde görünümünü beğendiğim bir telefona para yatırmak istiyorum. Şimdi benim sorularım şunlar olucak iPhone hiç daha önce kullanmadığım ve çevremdede çok az inceleme fırsatı bulduğum için telefonu sıfır aldığımda telefona güncellemeler yaparak en son desteklediği sürüme getiriyorum bu sürüm en son kaç ? Ve günde 1 kez sarj etsem instagram ve whatsapp kullanıyorum yeter mi ? Yukarıda yazdıklarıma rağmen hala kesinlik alma diyor musunuz sebep nedir ? Forumda bir kaç bir şey duyduğum güncelleme yapmayın diyor bu nasıl bir saçmalık ? (Hani batarya yönünden zararı vardır eyvallah başka ne olabilir ki o zaman Apple bunu yapmazdı zaten. )

• Son sürüm 9.2.1 yakında 9.3 çıkacak. Alabilirsin fazla oyun oynamıyorsan telefonla fazla uğraşmıyorsan günde tek şarj yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Son sürüm 9.2.1 yakında 9.3 çıkacak. Alabilirsin fazla oyun oynamıyorsan telefonla fazla uğraşmıyorsan günde tek şarj yeterli.

Hocam ben oyun oynamam, kamera önemli benım ıcın whatsapp instagram takılırım müzik dizi film tv izlerim yeter mi 16 gb? Aklımda gmd one var ucuz oldugu icin de apple baska tabi..suan Android kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende watsapp , facebook kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. Sürekli kullanımda özellikle 3G de şarj sıkıntısı çekebilirsiniz. Eğer sürekli kullanmam diyorsanız gönül rahatlığı bir günü çıkarır. Gerçekten 6 serisinden daha ağır bir havası var. Alırsanız 9.3 güncelleyip bir daha güncelleme yapmamanızı öneririm. Çünkü Apple'nin izlediği bir politika bu. Üst sürüm telefonu almak için , güncellemelerle eski telefonları yavaşlatıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 5s ın hala gideri var o yuzden5se modelı çıkacak batarya gun boyu aktif kullanımda yetmez ozellıkle 3g hep açıksa ama şuanda fiyatına göre alınabılecek en ıyı telefonlardan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.