Şimdi Ara

İPHONE 5S HOME TUŞUNA DOKUNDUĞUMDA ÇIT SESİ YAPIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirtas

ben de aynı sorundan müzdaribim..yalnız benim ki bir türlü geçmek bilmiyor..yabancı forumları da araştırdım..kolonyalı mendille bir çözüm bulmuşlar..kolonyalı mendille iyice ovaladıktan sonra bikaç saat tuş sıfır kutusundan çıktığı gibi oluyor..ama bir kaç saat sonra yine çıt ses başlıyor..bu zamanla geçen arkadaşlar tuşu nasıl ve ne sıklıkta kullandıklarını yazarsa memnun olurum...

Surekli kullaniyorum ve 2 ay icerisinde sorun tamamen gitti. Duzelecektir muhtemelen. Sabredin. Yok duzelmiyorsa garantiye gonderin degisim alirsiniz cihaza. Hatta istanbuldaydaniz applei arayin gidin zorlu centera birebir degisim yapsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

quote:

ben de aynı sorundan müzdaribim..yalnız benim ki bir türlü geçmek bilmiyor..yabancı forumları da araştırdım..kolonyalı mendille bir çözüm bulmuşlar..kolonyalı mendille iyice ovaladıktan sonra bikaç saat tuş sıfır kutusundan çıktığı gibi oluyor..ama bir kaç saat sonra yine çıt ses başlıyor..bu zamanla geçen arkadaşlar tuşu nasıl ve ne sıklıkta kullandıklarını yazarsa memnun olurum...

Surekli kullaniyorum ve 2 ay icerisinde sorun tamamen gitti. Duzelecektir muhtemelen. Sabredin. Yok duzelmiyorsa garantiye gonderin degisim alirsiniz cihaza. Hatta istanbuldaydaniz applei arayin gidin zorlu centera birebir degisim yapsinlar.

ben daha telefonu alalı 2 ay oldu..sorun da bir aydır devam ediyor..istanbul da değilim ama bekliyim olmazsa satar başka alırım

• quote:

quote:

quote:

ben daha telefonu alalı 2 ay oldu..sorun da bir aydır devam ediyor..istanbul da değilim ama bekliyim olmazsa satar başka alırım

Bu standart birsey gibi oldu artik herkesin 2. Yada 3. Ay basina geliyor ama duzeliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu standart birsey gibi oldu artik herkesin 2. Yada 3. Ay basina geliyor ama duzeliyor.

peki hocam tuşa herhangi bir müdahale yapmadınız mı..olduğu gibi mi kullandınız hep?

• Ayni sorun bende de var. Hatta sag kisimda var sol kisimda yok. Cihaz henuz iki gunluk. Kolonyali mendil olayini 5'te yapmistim ve cidden ise yariyor, 5s'te de yapsam mi bilemedim. Zamanla gecer umarim.. Gecmezse garantiye verecegim.

• tuslu telefonu kaliteli yapmak zordu eskiden bunlarda bir tane tus var onu bile dogru duzgun yapamiyorlar kimse demesin apple kalitedir

• Ne kadar değişiksiniz bendede var yeni cihazlarda normaldir o takmayın kafanıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o çıtırtı bende de oldu kenarından giren tozlardan dolayı olduğunu farkettim temizleyince geçiyor tuşa bastırarak kenarından tırnakla çıkarıyodum ama nette şu yöntemi buldum çok işe yarıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5DcGliozQU

1 saat yaptım videodaki epey toz ufak kıl ne ararsan çıktı sürekli :D ve en ufak çıtırtı kalmadı ilk aldığım gün gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPssngr -- 16 Mayıs 2014; 3:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPssngr

o çıtırtı bende de oldu kenarından giren tozlardan dolayı olduğunu farkettim temizleyince geçiyor tuşa bastırarak kenarından tırnakla çıkarıyodum ama nette şu yöntemi buldum çok işe yarıyor

1 saat yaptım videodaki epey toz ufak kıl ne ararsan çıktı sürekli :D ve en ufak çıtırtı kalmadı ilk aldığım gün gibi oldu

o yöntem nedir malum yavaşlamış net ile açamıyorum videoyu

• Bende de vardı,zamanla geçti
    Bekleyin,telefonun tuşu kullanıldıkça düzeliyor gibi.Keşke bir üretim standartı olsa home tuşları için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Orijinalden alıntı: DarkPssngr

o çıtırtı bende de oldu kenarından giren tozlardan dolayı olduğunu farkettim temizleyince geçiyor tuşa bastırarak kenarından tırnakla çıkarıyodum ama nette şu yöntemi buldum çok işe yarıyor

o yöntem nedir malum yavaşlamış net ile açamıyorum videoyu

ya tuşun kenarlarına parmağınla vuruyor şimdi izlemeye çalış çok toz çıkıyor görürsün benimkinden de çıktı o kadar

• asıl sıkıntı üst tuş şıkır şıkır sallanıyor titreşimde bile sesini duyuyorum o çok daha uyuz bişey
  • Aynı sorun benim de başıma geldi. Vatandan apple garantili almıştım. Apple dan doğrudan değişim yaparlar mı

• başlık güzel yazılmış google'dan bulan geliyor
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Halk dili kullanmak önemlidir:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

Aynı sorun benim de başıma geldi. Vatandan apple garantili almıştım. Apple dan doğrudan değişim yaparlar mı

Apple Türkiye varken Vatan comp'e gitmek mantıklı değil. Zamanla düzelecektir.ayrı ayrı 3 adet 5s kullandım hepsinde 1 2 ay sonra sorunu yaşadım sonra düzeldi.
  • Verdiğiniz linkte aynı sorundan yakınıyor insanlar.Forumdaki bir kişi apple ile konuştugunu ,bu hatanın bilinen bir şey olmadığını, ürünün bu tarz şeyler için iade edilmemesi gerektiğini söylediklerini belirtiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Verdiğiniz linkte aynı sorundan yakınıyor insanlar.Forumdaki bir kişi apple ile konuştugunu ,bu hatanın bilinen bir şey olmadığını, ürünün bu tarz şeyler için iade edilmemesi gerektiğini söylediklerini belirtiyor.

Her müşteri temsilcisi aynı tepkiyi vermeyebilir.Apple.com Amerikada konuyla ilgili 10746 kişi sorun yazmış. ve bu sadece bir konu başlığı altında görünen. başka başlıklar adı altında da sorununu cözmeye calısan vardır. elbet. Apple Müşteri hiz. aradıgınızda yok öyle birşey diye bir cumle sarjederlerse aşşağıda ki linki gösteriniz..
    https://discussions.apple.com/thread/5341219?searchText=iphone%205s%20home%20button

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Verdiğiniz linkte aynı sorundan yakınıyor insanlar.Forumdaki bir kişi apple ile konuştugunu ,bu hatanın bilinen bir şey olmadığını, ürünün bu tarz şeyler için iade edilmemesi gerektiğini söylediklerini belirtiyor.

Pardon ben soylediğinizi yanlış anlamışım. o link çok eski. şimdi daha güncel linkler var ama sorunu Apple'a eger sorun 1 aydan fazla devam ediyorsda göndermenizi tavsiye ederim. malum düzeliyor
  • Benimde telefonumda ayni sorun var. VirtualHome tweak'ini kurdugum zaman fark ettim bunu ve yaklasik 1 ay olacak halen devam ediyor. Ekstradan 2 tane 5S test ettim 1'inde vardı bu olay digerinde yoktu yada kullandigim surede hissedemedim. Ankaradayım genpaya vermek istemiyorum çok uzun süre bekletiyolar. Gecmesini bekleyecegim 1 ay daha baktım gecmiyor İstanbula apple store'a gidecegim bu sorun yuzunden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.