Şimdi Ara

İphone 5s İlginç Şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu normal bir şekilde kullanıyordum aylardır hiçbir sorun yoktu. sonradan telefonun şarjının hemen bitiğini farkettim.Mesela gece 24.00 da %100 şarjda uçak moduna alıyorum sabah bi kalkıyorum 08:00 de % 15 şarj kalmış.telefonu bi kaç defa restore ettim sonuç değişmedi. farklı şarj cihazları da denedim. sanki bişey cihazın bataryasını sömürüyor gibi yüzde hızlıca azalmaya başlıyor. telefonda herhangi bir ısınma filan da olmuyor . sonra bataryasını değiştirmek aklıma geldi. gittim yeni batarya aldım eskisiyle değiştirdim. eski batarya yumuşamış sulanmış garip kokuyordu. yeni batarya taktığım halde değişen hiçbirşey olmadı eskisi gibi şarj hemen bitmeye devam etti. sizce sorun nerde ? eskiden boyle birşey olmuyordu. cihazda jailbreak filan yok.

• Bugun apple musteri temsilcisine baglan onlar telefonuna bir link acmani istiyorlar orda telefonunhakkinda ne varsa cikiyor...neden yiyor neydrn kaynakli ...garantili ise degisimde olbilir bir konsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirpeqa

Bugun apple musteri temsilcisine baglan onlar telefonuna bir link acmani istiyorlar orda telefonunhakkinda ne varsa cikiyor...neden yiyor neydrn kaynakli ...garantili ise degisimde olbilir bir konsun

Telefon bana yurtdışından geldi herhangi bir garantisi filan yok. söylediğiniz şeyi nasıl yapacağım tam olarak anlayamadım. dediğiniz şeyi ilk defa duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 22 Eylül 2014; 8:03:04 >
  • size destek verirmi bilmiyorum.fakat denemenizde fayda var..www.apple.com.tr girip destek bölümünden İphone Seçip Orda Arama Planlama seçeneği var orda telefonunuzun bilgileirni girip sizi arıyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone 6s yavaş şarj
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.