Şimdi Ara

iPhone 5S iOS8 Problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim gibi sizlerde bu problemleri yaşıyormuşunuz ? Cihaz iPhone 5S

1-) Wi-Fi acayip yavaşladı whatsapptan bi fotoğrafı 50 saate anca gönderiyo.
    2-) Müzikleri gezerken bayagı bir kasıyor.
    3-) Şarjı acayip derecede az gidtmeye başladı.
    4-) Biriyle konuştunuz arama yaptınız aramayı bitirdiniz ondan sonra aramayı kapattığınızda kapat butonuna bastığınızda hafif bir donma veya sonradan gelme oluyor
    5-) 3G sürekli açık olması canınızı sıkan bir durum.

Özetle geçmeyen arkadaşlar varsa sakın ha geçmesinler hiç tavsiye etmem iPhone 5 te kasmıyor filan diyolar . Kasmıyo diyen adam yalan söyler burda bi anlaşalım.

Yani bu sürüm olmamışş Aga

• 5s kullanıyorum aksine telefon aşırı hızlandı, bataryası çok iyi. (3G kullanımı hariç.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

5s kullanıyorum aksine telefon aşırı hızlandı, bataryası çok iyi. (3G kullanımı hariç.)

Allah Allah bizim ki niye böyle ya sadece ben deil cogu arkadaşımınki böyle ilginç sizinki :)
  • Benim telefonda hızlı 3g biraz can sıkıyor sadece kasma - donma gibi sorunlar yaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScaletta96

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

5s kullanıyorum aksine telefon aşırı hızlandı, bataryası çok iyi. (3G kullanımı hariç.)

Allah Allah bizim ki niye böyle ya sadece ben deil cogu arkadaşımınki böyle ilginç sizinki :)

Daha önce almadığım performansı aldım diyebilirim
  • VitoScaletta96 kullanıcısına yanıt
    Dediğin sorunların hiç biri bende yok iphone 5s cihaz
  • iPhone 5S kullanıyorum sarj surem artti kasma yok denecek kadar az mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

iPhone 5S kullanıyorum sarj surem artti kasma yok denecek kadar az mutluyum
    Restore ile mi geçtiniz iOS8'e yoksa doğrudan güncelleme ile mi? Tavsiyem restore ile geçmeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Restore ile mi geçtiniz iOS8'e yoksa doğrudan güncelleme ile mi? Tavsiyem restore ile geçmeniz.

Alıntıları Göster
    3G sorununu bir kenara bırakırsak şebeke sorunu yaşıyorum wifi yavaşladı özellikle app storeda deli diyor yukardan gelen bildirimleri aşağıya çekemiyorum bunlar dışında bir sorunla karşılaşmadım şarj performansındada artış oldu her telefonda farklı sorunlar çıkıyor ilginç ilk gün kullanım ve bekleme sürem aynı gidiyordu şarj da çabuk bitiyordu hard resetten sonra düzeldi ondan sonra artış oldu şarjda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 20 Eylül 2014; 9:51:32 >

• marikanwap kullanıcısına yanıt
    ilk çıktığı gün OTA ile geçtim
  • Hiçbir sıkıntısı yok çatır çatır çalışıyor vallaha 5s
  • qiest_588 Q kullanıcısına yanıt
    Benim ki bozuk ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScaletta96

Benim ki bozuk ozaman
    bende sadece aramayı bitirdiğimde bi 3 saniye bekliyor o kadar. Diğer 5s de de aynı sorun var..güncelleme ile halledilir
  • Iphone 5 te kullanıyorum oyle sorun yok bende he arada buglar varda onlarda duzelir ins
  • Major sürümlerde OTA ile geçmeyin arkadaşlar, telefonu yavaşlayanlar kasma yapanlar vs %99 OTA ile geçenler.. DFU Moduna alıp önceden indirdiğiniz firmware'yi gösterin veya iTunes kurtarma modunda Restore et seçeneğine tıklayın ve mutlaka "Yeni bir iPhone olarak ayarla" deyin. Yedeği KESİNLİKLE yüklemeyin, tabi önceden fotoğrafları, videoları harici bir diske yedekleyerek ve rehberinizi iCloud'a yedekleyerek. Uygulamaları elle yükleyeceksiniz sonra ; Apple Store > Güncellemeler > Satın Alınanlar > Bu iPhone'da Olmayanlar sekmesinden.

Bu başlıktaki hataların hiçbirisi yok, 3G şebekesinin şarjı sömürmesi haricinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Major sürümlerde OTA ile geçmeyin arkadaşlar, telefonu yavaşlayanlar kasma yapanlar vs %99 OTA ile geçenler.. DFU Moduna alıp önceden indirdiğiniz firmware'yi gösterin veya iTunes kurtarma modunda Restore et seçeneğine tıklayın ve mutlaka "Yeni bir iPhone olarak ayarla" deyin. Yedeği KESİNLİKLE yüklemeyin, tabi önceden fotoğrafları, videoları harici bir diske yedekleyerek ve rehberinizi iCloud'a yedekleyerek. Uygulamaları elle yükleyeceksiniz sonra ; Apple Store > Güncellemeler > Satın Alınanlar > Bu iPhone'da Olmayanlar sekmesinden.

Bu başlıktaki hataların hiçbirisi yok, 3G şebekesinin şarjı sömürmesi haricinde..
    Bende'de kasma donma yok.
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    İphone 5s eşim için aldım çok bilgim yok dfu mod nasıl oluyor
  • arkadaşa yükledik 5.8gb lik güncellemeyi aşırı takılmaya başladı cihaz. telefon üzerinden kesinlikle YAPMAYIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 20 Eylül 2014; 13:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

arkadaşa yükledik 5.8gb lik güncellemeyi aşırı takılmaya başladı cihaz. telefon üzerinden kesinlikle YAPMAYIN...
    Takılma falan yok sadece App Store biraz yavaşladı o kadar. Whatsapp'ta da geç gönderdiği doğru ama aslında geç göndermiyor yanımda bir telefonla test ettim gönder dediğiniz an karşı taraf alıyor mesajı ama bizde 2 saniye sonra yenileniyor iletildi tikleri. Normal yerlerde ise hiçbir kasmasını görmedim aksine hızlandı telefon.
  • Sizce Ses seviyesi iOS 7 ye göre nasıl arkadaslar ? Bana düşük gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan96 -- 20 Eylül 2014; 13:39:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.