Şimdi Ara

İphone 5s itunes ile güncellerken itunes ekranında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5s itunes ile güncellerken itunes ekranında kaldı. yani illegal olarak recovery vs yapılmadı hiç cihazdan .tinyumbrella kullanmaya çalıştım java yüklü olduğu halde açılmadı.Lütfen yardım edin. tamir için biryer önerseniz de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetf26

İphone 5s itunes ile güncellerken itunes ekranında kaldı. yani illegal olarak recovery vs yapılmadı hiç cihazdan .tinyumbrella kullanmaya çalıştım java yüklü olduğu halde açılmadı.Lütfen yardım edin. tamir için biryer önerseniz de olur

Başka bilgisayar varsa onunla dfu modda sıfırlama yap.
    Bu arada hata kodu ne alıyorsun.
    Ona göre yol söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac4601 kullanıcısına yanıt
    http://www.iphoneturkey.com/2012/09/iphone-ve-ipad-itunes-recovery-kurtarma-dfu-modu-restore-geri-yukleme.html bu işlemi denedim bilgisayar ne yaptıysam cihazı görmedi. Ayrıca tinyumbrella açıldı fakat cihazı görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetf26 -- 4 Şubat 2015; 7:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    cihaz şuan açıldığında itunes ekranında kalıyor. farklı bi kablo ile denedim olmadı yinede. önerdiğiniz bi servis var mı genpa ya götüreceğim büyük ihtimalle
    tinyumbrella programından aldığım hatalarda bunlar
     İphone 5s itunes ile güncellerken itunes ekranında kaldı İphone 5s itunes ile güncellerken itunes ekranında kaldı

illegal bir olay yok jailbreak vs gibi yorumlar için teşekkürler ben yapamadım pupa ya(apple teknik servis) götürdüm halledecekler umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni iphone ve icloud
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.