Bildirim
İphone 5s itunes ile güncellerken itunes ekranında kaldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetf26
İphone 5s itunes ile güncellerken itunes ekranında kaldı. yani illegal olarak recovery vs yapılmadı hiç cihazdan .tinyumbrella kullanmaya çalıştım java yüklü olduğu halde açılmadı.Lütfen yardım edin. tamir için biryer önerseniz de olur
Başka bilgisayar varsa onunla dfu modda sıfırlama yap.
Bu arada hata kodu ne alıyorsun.
Ona göre yol söyleyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.iphoneturkey.com/2012/09/iphone-ve-ipad-itunes-recovery-kurtarma-dfu-modu-restore-geri-yukleme.html bu işlemi denedim bilgisayar ne yaptıysam cihazı görmedi. Ayrıca tinyumbrella açıldı fakat cihazı görmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetf26 -- 4 Şubat 2015; 7:50:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihaz şuan açıldığında itunes ekranında kalıyor. farklı bi kablo ile denedim olmadı yinede. önerdiğiniz bi servis var mı genpa ya götüreceğim büyük ihtimalle -
-
illegal bir olay yok jailbreak vs gibi yorumlar için teşekkürler ben yapamadım pupa ya(apple teknik servis) götürdüm halledecekler umarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X