Şimdi Ara

İphone 5s kamera flaş çalışmıyorrrr yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5s imin arka kamera ve flaş çalışmıyor ama ön kamera sıkıntısız ios 9.3.5 de sıkıntısızdı ios 10.0.1 dendir diye düşündüm ios 10.0.2 dede düzelmedi donanımsldır diye düünüyorum ne yapmam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek yokmu

• Up

• İos sürümüyle alakası yok. Götür bi telefoncuya baksın. Tabi işini bilen birisine götür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bnm başıma geldi. Açtım youtube ı iphone 5s nasıl sökülüyomuş baktım. Kendim yaptım. Tel yere düştükten snra kamera soketi yerinden oynamış. Onun da sebebini anladım ki bi önce tamire gittiğinde içinde ki 4 vidadan birini tam sıkmamışlar. Çıkmış.

Özet olarak kamera soketi yerinden çıkmıştır. Fakat sağlam birine yaptırmanız lazım.

• Telefonunuzun, aynı an da home ve power tuşuna basılı tutun, telefon kapanıp tekrar açılınca tuşları bırakın.. Telefona reset atmış olacaksınız. Yine düzelmezse pc'ye bağlayıp itunes üzerinden, telefonu dfu (recovery) moduna alıp, geri yükle yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon daha önce tamire verildiyse, içinde kamera ve ekran soketlerinin üzerinde bir kapak var. Bazı yaptığı işe saygı göstermeyen tamirciler o kapağı takmıyor, yada arkadaşın dediği gibi vida gevşeyip o saç kapak tam bastırmıyor ve soket çıkabiliyor. Arıza olduğunu düşünmüyorum.

• Peki nasıl sökebilirim sağlam şekilde orayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.