Bildirim
iphone 5s kameramın içine toz girdi
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir şey olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizce Garantiye götürmeliyim ve garantiye verirsem değişim yaparlar mı ? -
telefonu alallı 1 hafta olmuş değişim yapsan alcaksın swap urunu daha cok ugraşcaksın gerekyok baktın fotograflarda engellıyo gercı engellemez kullan gıtsın -
quote:
Orijinalden alıntı: dafidaq
telefonu alallı 1 hafta olmuş değişim yapsan alcaksın swap urunu daha cok ugraşcaksın gerekyok baktın fotograflarda engellıyo gercı engellemez kullan gıtsın
lensin içindeki toz merceğin önüne gelirmi ilerde ? Telefonu sallıyorum hic oynamıyor yerinden lensin kenarın öylece duruyor. -
iphone lenslerinin çoğunda toz var çekimi etkilemiyor ama değişim hakkın tabikide var sana kalmış bir durum -
Ama değiştirirsem bana swap cihaz veriyorlarmış bunda bile sorun olabiliyormuş. Bilmiyorum direk sıfır telefon verebilme ihtimali var mı ? bu arada telefonu turkcell in bi bayisinden aldım. -
Benimde lenste toz vardı ama şimdi kaybolmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: katledici_berkay
Ama değiştirirsem bana swap cihaz veriyorlarmış bunda bile sorun olabiliyormuş. Bilmiyorum direk sıfır telefon verebilme ihtimali var mı ? bu arada telefonu turkcell in bi bayisinden aldım.
verilen cihazların sıfırdan farkı yok için rahat olsun. Diyelim onda da sorun çıktı randevusuz gitsen bile değiştiriyorlar. ama sorun olmaz o cihazlar toplama değil yani. -
sizce kamera lensinin içindeki bitane küçük toz için garantiye vermelimiyim ? Siz olsanız napardınız yorumlarınızı bekliyorum. -
Şu telefonun tadını çıkarın saçma şeylere takılmayın ya.Benim eski telefonumda tam kameranın ortasında vardı hiçbir sorun teşkil etmedi.. -
sanmiyorum kullan gitsin arkadaslarinda dedigi gibi
Bende şimdi fark ettim lenste toz var ve fotoğraf çekerken ufak bir leke oluşuyor. Ne yapılabilir? Cihazın garantisi bitti. iPhone 5
bendede 1 değil 2-3 tane toz var cok farklı yönlerden çekim denedim hiçbir şekilde fotğrafta belirgin değil o yüzden takmıyorum -
Iphone 5 cihazım aynı sorundan swap ürünle değişti,içi rahatlamıyor insanın sorun halledilmeden swap cihazda sıkıntım yok şuan,biliyorsunuz iphone 5 kronik sıkıntılı bir cihaz.Swap ürünler ek fabrikada sorunlar giderilerek tekrardan yapıyorlar pek sorun çıkacağını sanmıyorum,eğer çıkarsa tekrar değiştirirsiniz... -
İade etsene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X