Şimdi Ara

iphone 5s kameramın içine toz girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha telefonu alalı 1 hafta oldu yeni farkettim.Telefonun arka kamera lensini incelediğimde lensin kenarında bir tane toz gördüm.Şu an çekimlerde hiç bir sorun yok fakat ilerde sorun yaşarmıyım görüntü konusunda merak ediyorum.

• Bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce Garantiye götürmeliyim ve garantiye verirsem değişim yaparlar mı ?
  • telefonu alallı 1 hafta olmuş değişim yapsan alcaksın swap urunu daha cok ugraşcaksın gerekyok baktın fotograflarda engellıyo gercı engellemez kullan gıtsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

telefonu alallı 1 hafta olmuş değişim yapsan alcaksın swap urunu daha cok ugraşcaksın gerekyok baktın fotograflarda engellıyo gercı engellemez kullan gıtsın

lensin içindeki toz merceğin önüne gelirmi ilerde ? Telefonu sallıyorum hic oynamıyor yerinden lensin kenarın öylece duruyor.
  • iphone lenslerinin çoğunda toz var çekimi etkilemiyor ama değişim hakkın tabikide var sana kalmış bir durum
  • Ama değiştirirsem bana swap cihaz veriyorlarmış bunda bile sorun olabiliyormuş. Bilmiyorum direk sıfır telefon verebilme ihtimali var mı ? bu arada telefonu turkcell in bi bayisinden aldım.
  • Benimde lenste toz vardı ama şimdi kaybolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: katledici_berkay

Ama değiştirirsem bana swap cihaz veriyorlarmış bunda bile sorun olabiliyormuş. Bilmiyorum direk sıfır telefon verebilme ihtimali var mı ? bu arada telefonu turkcell in bi bayisinden aldım.

verilen cihazların sıfırdan farkı yok için rahat olsun. Diyelim onda da sorun çıktı randevusuz gitsen bile değiştiriyorlar. ama sorun olmaz o cihazlar toplama değil yani.
  • sizce kamera lensinin içindeki bitane küçük toz için garantiye vermelimiyim ? Siz olsanız napardınız yorumlarınızı bekliyorum.
  • Şu telefonun tadını çıkarın saçma şeylere takılmayın ya.Benim eski telefonumda tam kameranın ortasında vardı hiçbir sorun teşkil etmedi..
  • sanmiyorum kullan gitsin arkadaslarinda dedigi gibi

• Bende şimdi fark ettim lenste toz var ve fotoğraf çekerken ufak bir leke oluşuyor. Ne yapılabilir? Cihazın garantisi bitti. iPhone 5

• bendede 1 değil 2-3 tane toz var cok farklı yönlerden çekim denedim hiçbir şekilde fotğrafta belirgin değil o yüzden takmıyorum
  • Iphone 5 cihazım aynı sorundan swap ürünle değişti,içi rahatlamıyor insanın sorun halledilmeden swap cihazda sıkıntım yok şuan,biliyorsunuz iphone 5 kronik sıkıntılı bir cihaz.Swap ürünler ek fabrikada sorunlar giderilerek tekrardan yapıyorlar pek sorun çıkacağını sanmıyorum,eğer çıkarsa tekrar değiştirirsiniz...
  • İade etsene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.