Şimdi Ara

iPhone 5s Kasa Açıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada'dan aldığım 5s uzay grisi telefonu bugün açtım. "Kronik ekran esnemesi sorunu var mı?"diye kontrol ederken ekranın kasa ile birleşen üst kısmında açıklık fark ettim. Özellikle sağ üst köşe daha açık.

Ekranında ölü piksel vs. sorun yok. Daha hat bile takmadığım telefon için değişim isteyeyim mi? 5s ile çok sayıda haşır neşir olan arkadaşlara soracak olursam yüzdeye vurduğumuzda aynı sorun ile karşılaşma durumum nedir?

Taktığım kılıf o bölgeyi kapatmıyor. Toz doldukça gözüme batıp duracak. Ne yapmamı önerirsiniz?

Teşekkür ederim.

iPhone 5s Kasa Açıklığı iPhone 5s Kasa Açıklığı iPhone 5s Kasa Açıklığı

• Oranin tam resmini atki yorum yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Oranin tam resmini atki yorum yapalim

Ortadaki fotoğraf tam o bölgeyi gösteriyor. Mobilde zor da bilgisayarda büyüterek bakabilirsiniz. Çok net!
  • Aynı yerde aynı sorun bende de var zararını görmedim şimdilik.. Sanırım servise yollayacağım orta tuş basarken zorlanıyor gibi garip bi olayı var. Bunu da hesaba katarak değişim yaparlar belki…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    O kadar para vermişsiniz kusurlu kullanmayın bana sorarsanız. Hat takmadıysanız direkt değişim isteyin
  • 5S'in kronik sorunudur bu, genellikle de sağ üst köşe 0.1 mm içeri doğru oynar, değişim isteyebilirsiniz ama gelecek olan cihaz da aynı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakit kaybetmeden değişim iste bence
  • Fotoğraflardan pek anlayamadım ama içiniz rahat değilse değişim isteyin.
  • tüm cihazlarda var bu sorun ben bizzat apple store gittim gösterdim adam elimizdeki cihazların hepsi aynı dedi bir problem yaratmaz dedi bende hiç üstelemedim çıktım yani tek sende olan bir durum değil çoğu kiside böyle
  • @KapıcıHamza
    Hocam bu sorunla ilgili farklı bir sitede yanlış anlamadıysam o açıklığa dolan tozların power tuşunun basımını zorlaştırdığıyla ilgili yorum okumuştum. Şu an için kullanım açısından sorun teşkil etmez belki ama boşluğa dolacak tozlar gözüme batacak ve belki power tuşu basımını etkileyecek.

----------------------------------------

@MustafaOzcelik
    Vatan bilgisayarda teşhirine baktım. Benimkine nazaran daha az idi açıklık. Teknosa'da baktım, hiç açıklık yoktu. Değiştirmeyi düşünüyorum.

----------------------------------------

@Makale_Helvetia @Master_Evil @Fenool @Can_R6
    Uğraşmaya değmez belki ama Teknosa'daki teşhirde hiç açıklık olmadığını görünce değiştirmek istedim açıkçası.

• Şansını dene gene de. Umarım tam yapışık olanı denk gelir :) neticeyi bildir mutlaka

• Değişim yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade ettim ve yeni siparisi verdim. Çarşamba günü elimde olacak sanırım. Bilgilendirme yaparım.

hayırlı olsun umarım sabit olanı denk gelir, gelmezse de kullan o şekilde. çoğu 5s %90 aynı çünkü
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Umarim yeni gelen en kötü ihtimalle aynı olur. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

hayırlı olsun umarım sabit olanı denk gelir, gelmezse de kullan o şekilde. çoğu 5s %90 aynı çünkü
    quote:

Orijinalden alynty: Makale_Helvetia

hayyrly olsun umarym sabit olany denk gelir, gelmezse de kullan o ?ekilde. ço?u 5s %90 ayny çünkü

Yeni geleni henüz açtim. Bunda da maalesef kasa acikligi var. Ekranda da 2 adet siyah nokta var. Ölü piksel gibi degil ama siyah nokta...

Ilk gelen kasa açikligi disinda sorunsuzdu. Para iadem oldu ama keske iade etmeseydim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 27 Ocak 2016; 14:28:21 >
    durum aynı ama üstüne bir de siyah nokta geldi demek. kabul etmeyip geri gönderseydin keşke,

anlaşılan o ki %90 hepsinde kasa aynı.

para iaden olduysa sıfır 5s al ama istersen gold al bu sefer, annemde de gold var ama kasa açıklığı yok sabit. space gray'lere has birşey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 27 Ocak 2016; 14:50:58 >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Sıfır gold yok maalesef. 5s ve 6'larda gold üretimleri durdu. Para iadem oldu ama iphoneların işçiliği maalesef çok kötü. Geçen sene 6 plusta bu sebeple çok iadem oldu. Görerek almak en mantıklısı. Teşekkürler...
    durduğunu bilmiyordum, halbuki tercih edilen renkdi. gene de sıfır 5s gold denk gelirse kaçırma derim.

ya da dediğin gibi görerek alacaksın sağ üstü kontrol ederek :) kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.