Şimdi Ara

iphone 5s kullananlar bi bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben samsung s4 kullanıyorum cihazım 4 kere parca degişimi gördü ve 5ciye verdigimdede iade isteme hakkım var 2 bin tl ye almıştım bu teli iade edip bu parayla iphone 5s almaya düşünüyorum sizce dogrumu düşünüyorum iphone hakkında tereddütlerim var 1.si şarz ben daha önce iphone 4s kullandım günde 3 kere şarz ettigimi biliyorum o derece eger buda öyleyse hiç girmiyim diyorum sizce nasıl samsung s4 den iyimi kötümü düşüncelerinizi almak istiyorum

• S4 ten daha iyi olacağına emin olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

S4 ten daha iyi olacağına emin olabilirsiniz.

şarzı hala sıkıntımmı eski iphon da benim durduk yere bile şarzı gidiyordu bundada gidiyomu
  • 5S tavsiye ederim s4 şarj olarak 1 2 saat fazla gidebilir fakat performans olarak hiç şansı yok 5s direk ezer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

5S tavsiye ederim s4 şarj olarak 1 2 saat fazla gidebilir fakat performans olarak hiç şansı yok 5s direk ezer.

performansta daha iyi olduguna eminim fakat durduk yere şarzı gidiyormu hala iphone de peki ?mesela şarzı %100 ken yattıp sabah kalktıgında %? kaç oluyo
  • %4 %6 arası düşüyor %100 den.

• Hiç tereddütün olmasın dostum şuan için piyasanın en iyisi almassan hep aklında kalacak şarjı da kafana takma prize tak :)

• Bende açıkcası 5S e geçme taraftarıyım.S4'ten cok daha iyi olur(bence)

• Sarj olarak s4 daha ıı olabılır ancak oyle aman amanda bı fark yoktur iş performansa gelince iki s4 eder :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle düşünmeden 5s'e geçebilirsiniz. S4 de kullandım, şimdide 5s e geçtim ve çok memnunum. Gece şarja takıyorum yatarken çekiyorum fişten sabah 10 gibi uyanıyorum ve hala %100 de oluyor tüm günün sonunda müzik dinlerim, mesajlaşma konuşma vs, safari birazda Facebook , çok oyun oynamam, akşama % 40-30 arası kalmış oluyor. Bence Şuanda piyasanın en iyisi iPhone 5s tam performans canavarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim %90 kadar aklima yatti zaten 5s

• ilyas2107 İ kullanıcısına yanıt
    hocam benim de bir tanıdığım almıştı s4 iki ay içinde batarya şişmişti zaten bu durumu da samsung kabul etti bazı s4lerde bu problemi oda aldığına alacağına bin pişman olmuştu.

para iadesi konusunda o zamanki fiyatı size iade etmezler diye biliyorum komle sıfır cihazla değiştiriler. yada da bu günkü fiyat aralığında iade ederler cihaz büyük marketlerde ve kampanyalardan 1500TL ler gibi fiyatlara alınabilir şu anda.

Ha şayet direkt o günkü fiyatı sana iade ederlerse süper
  • Gece %100 olan şarjımı sabah %100 buluyorum hep internet kapalı ama

• quote:

Orijinalden alıntı: beşkazalı48

hocam benim de bir tanıdığım almıştı s4 iki ay içinde batarya şişmişti zaten bu durumu da samsung kabul etti bazı s4lerde bu problemi oda aldığına alacağına bin pişman olmuştu.

para iadesi konusunda o zamanki fiyatı size iade etmezler diye biliyorum komle sıfır cihazla değiştiriler. yada da bu günkü fiyat aralığında iade ederler cihaz büyük marketlerde ve kampanyalardan 1500TL ler gibi fiyatlara alınabilir şu anda.

Ha şayet direkt o günkü fiyatı sana iade ederlerse süper

Yok kardesim fatura istiyorlar faturada ne ysziyorsa onu veriyorlar hersey acik ve net tuketici haklarinda yaziyor ben daha once nokiada yaptim 2 senelik telimi aldigim fiyat yani 1100 tl ile iade ettom n8 di

• Öğrenciyim, genellikle 3g açık. Gün içinde twitter, fifa, bilimum oyunlar ve whatsapp kullanıyorum. Cihazım jbli. Sabah 8de %100 olarak evden çıkıyorum, saat 5te eve geldiğimde %50-60 arasında oluyor şarjım. Şimdi şarja taktım, %20ydi takarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

S4 ten daha iyi olacağına emin olabilirsiniz.

arkadaş çok dogru söylemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.