Şimdi Ara

iphone 5s,lg g3 32gb,htc m8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite başlamadan telefonu değiştirmek istiyorum .genelde müzik dinlerim,film izlerim,forum,sosyal medya filan ,arada da oyun oynarım.hangisini tercih etmeliyim?

• İphone 5s
  • Z2. G3 32. M8 sirasiyla..
  • lg g3 32 gb
  • Sebebiyle yazdanız çok güzel olur
  • Bunların arasından g3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

Bunların arasından g3
    tavsiye verin arkadaşlar karar veremedim
  • Muzik dinliyorsan m8
  • Önceliğin 5s olsun, isteklerıni fazlasıyla karşılar ayrıca hepsinden sağlam ve dayanıklıdır ama ekran boyutu senin için sorun olurmu bilmem.
    Yine isteklerini fazlasıyla karşılayacak alternatif cihaz ise Htc One M8
  • Uzun zamandır iphone kullanıyorum sıkıldım doğrusu , m8 in malzeme kalitesi filanda iyi onu almak istiyorum ama vereceğim para az olmadığından dolayı emin olamıyorum
  • G3 ten uzak dur telefon sorunlu uretildi elini yakar zaten lg markasi alinmaz
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    kardeş emin misin m8 almazsam tercihim lg olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: salazar96

kardeş emin misin m8 almazsam tercihim lg olacaktı

Buyur lg g3 incelemesini izle burdan ve teknoseyirden sonra karar ver bence m8 metal kasa ezer gecer her turlu yazilim olarakta piyasadaki en hizli android telefon lgye samsung a para kaptirma derim
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    sağol hocam dediğin doğruysa m8 alıyorum :)
  • quote:

Bana dua edersin kardes soyleyim sana dusunme bile m8 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

Bana dua edersin kardes soyleyim sana dusunme bile m8 al

Alıntıları Göster
    Bu üçü arasında kaldıysan ve oyun geri plandaysa M8 almalısın , tabi android mi ios mu ona da karar ver.
  • İos sıkıldım ama adamlar sağlam ve güzel telefon yapıyorlar sonuçta 3 yıldır iphone 4 kullanıyorum telefon sapa sağlam ,oyun arka planda m8 alıcam gibi gözüküyor
  • quote:

2 gb ram ve camur.kamera m8 e o para verilmez.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Iphoneda 1gb ram çöp diyen dolu ama telefon sıfir kasma , htc android telefonlar arasinda hiz konusunda en iyi telefon
  • quote:

Iphoneda 1gb ram çöp diyen dolu ama telefon sıfir kasma , htc android telefonlar arasinda hiz konusunda en iyi telefon

Iphonedaki ram tuketimi kullanimi baska android baska android fibi ram yutan bi sistemde hem en pahali amiral gemi olaxaksin hem lütfedip bir gb ram dha koymayacaksin hemde o kamerayla utanmadan o telefona o parayi isteyeceksin olmadi htc derim ben.

Yeeaaavvv cok stabil yeaaavvv 2 gb rambyetio masallari degil tabiki suan yetiyo,eger o para verilecekse ve her yil telefon alınmayacak sa ileriye donuk m8 alinmaz benim fikrim.Alan begenen olur saygi duyarim,ama fanboylarin gaziyla alinmaz en azından, yada dur ben m8 onereyim,ama onerecek bir seyi yok o zaman napayim daha iyisini kotuleyim stili var ben seziorumda garibim konuyu acan çoğu kisi sezemiyor sezememiste belli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 14 Eylül 2014; 16:41:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.