Şimdi Ara

Iphone 5s mi?Emsal androidli telefonlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Iphone 5s telefonum var.Kasmama,ios gibi durumlarından çok memnunun.Kamera ve kalite hisside çok iyi fakat ekran çok küçük geliyor.Arkadaşlarımın note 3,htc one,g2 ve s4 telefonları var.Arada birbirimizin telefonlarını kurcalıyoruz.Arkadaşlarımın telefonlarında oynadıktan sonra çok küçük geliyor.Telefonun 64 gb,satıp bunlardan birini alabilirim.Sizce hangisi

• İphone 6 4,5inch ekran ile gelicek diyorlar onu bekle . Bence hic androide bulasma iosu cok ozlersin . NOT:Androidfanboyuyum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de duydum fakat çok ihtimal vermiyorum.Apple çok yavaş gelişiyor.
  • Hangisini seviyorsan onu kullan

• Bende diyorum acaba yeni telefonlarımı beklesem yoksa bi S4 veya HTC ONE alsam mı diyorum. Aslında inceledim bana göre en sorunsuz çalışan Sony XPERİA Z veya Z1 fakat telefon çok kazık hiç kavis vs. yok. Kavisli vs. olsa hiç düşünmeden alıcam.

• gorko15 kullanıcısına yanıt
    samsung s4 alma(şu anda) nisan ortası gibi s5 çıkacak fiyatı 1200 seviyesinde inecek.Ama one alabilirsin kamera hariç bütün özellikler çok iyi.Sense arayüzü müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemirhanhüser

samsung s4 alma(şu anda) nisan ortası gibi s5 çıkacak fiyatı 1200 seviyesinde inecek.Ama one alabilirsin kamera hariç bütün özellikler çok iyi.Sense arayüzü müthiş

Hocam Nisanda mı çıkıyo ben daha geç diye biliyordum. Yeni S5 de neler değişecek biliyomusunuz ? Bide Nisanda TR ye gelicek dimi. Htc-Sony yeni modellerini seneye mi ne zaman tanıtırlar ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gorko15 kullanıcısına yanıt
    yani s4le aynı zamanlar fakat daha erkende olabilir.Türkiye'ye gelme zamanı bu.Sony ve Htc'nin yazdan önce çıkacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemirhanhüser

Ben de duydum fakat çok ihtimal vermiyorum.Apple çok yavaş gelişiyor.

2 yeni î Phone gelecek birisi 4.5 diğeri 5.2 civarında olacak

• istiyorsan sıkıldıysan geç tabii madem arkadaşlarında var al kurcala hoşuna giderse.
  • 4.5 bile küçük bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

4.5 bile küçük bence

+1
    Konuya gelirsek onumuzdeki donemde S5, Z2 ve HTC one 2 cikacak onlari bekle.Hangisi aklina yatarsa onu al ama bence 5s kullanma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.