Bildirim
Iphone 5s Niye H simgesi çıkmıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow
Arkadaşlar samsung telefonlardaki internete bağlanınca H simgesi çıkıyor. (HSDPA anlamında) Ama Iphone 5s 4G desteklemesine rağmen niye 3G gösteriyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ??...
İphonede h veya h+ yazmaz dostum direk 3g yazar ama aslında o h merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yazılım ile alakalı bir şey. Android cihazlar da dediğiniz gibi H yazar fakat iOS 'ta yazmaz. Tek fark budur. -
5S 4G destekliyor ama Türkiye'deki vericiler 4G desteklemiyor. O yüzden 3G yazıyor. Kim bilir ne zaman gelecek 4G.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi fark yok
Yazsa nolur yazmasa nolur hıza bak sen
yurt dışındaki iphonelarda LTE yazıyor ama ülkemizde daha bu teknoloji olmadığı için şimdilik 3G yazmakta -
iphone larda gözle görülür bir şekilde 3g genelde daha hızlıdır okadar h veya h+ diyer telefonlarda yazdırsalarda...
Moskovada denemeşansım oldu 4G perfect..... ama türkiye ye gelmesine gerek yok .
Çünkü Rusda sınırsız internet paketine 6 lira öderken türkiyede 1gb internet paketine 25tl ödüyorum -
Bu konuda internette arastirma yaptim ama hicbiryerde aciklama bulamadm . Aciklamalar icin sagolun arkadaslar . 4g Turkiyeye ne zaman gelir tartisilir
4nesil de hem 4g hemde lte yazıyor.
3.nesilde sadece 3g yazıyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu apple kimliği daha önce itunes store"da kullanılmadı
- parmak izi bırakmayan ekran koruyucu
- android telefon xray cihazından nasıl geçirilir
- iphone 12 mini pil değişimi
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- iphone nfc
- hat takılı ama şebeke yok
- en iyi telefon işlemcisi
- en çok satan telefon markaları
- ios 18.1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X