Şimdi Ara

iPhone 5s numaramı gizle sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ablama 1 ay kadar önce 5s aldık aldığından beri numaramı gizle seçeneği kapalıymış ve açılmıyormuş yani numarası hep gizli bana daha yeni söyledi bakındım edindim internette de bulamadım yardım edebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar açamadım o seçeneği bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Numaramı Gizle Sorunu: Numaramı Göster Açılmıyor

iPhone kullanıcıları bazen numaralarını gizleme özelliğini kullanırken "Numaramı Göster" seçeneğinin açılmadığı sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun, iPhone 5s, iPhone 6 ve diğer iPhone modellerinde yaşanabileceği gibi, Apple ekosistemindeki diğer cihazlarda da görülebilir.

Bu sorunun birkaç olası nedeni vardır:

• Ağ Ayarları: Hücresel ağ ayarlarınızda bir sorun olabilir.
    • Operatör Kısıtlamaları: Operatörünüz, numaranızı gizleme özelliğini kısıtlamış olabilir.
    • Yazılım Hatası: iPhone'unuzun yazılımında bir hata, sorunun oluşmasına neden olabilir.

Sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

• Ağ Ayarlarını Sıfırla: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla.
    • Operatörünüze Başvur: Operatörünüzle iletişime geçerek numaranı gizleme özelliğini etkinleştirip etkinleştiremediklerini öğren.
    • iPhone'unu Güncelle: Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yoluyla iPhone'unu en son sürüme güncelle.

Bu adımlar sorunu çözmezse, yetkili bir Apple servis sağlayıcısıyla iletişime geçmen gerekebilir. Onlar, cihazının donanımında veya yazılımında altta yatan bir sorun olup olmadığını belirleyebilirler.

Önemli Hususlar:

• Numaranı gizleme özelliği, istenmeyen aramaları engellemek için faydalı olsa da, acil durumlarda konumunu belirlemeyi zorlaştırabilir.
    • Bazı ülkelerde, yasal nedenlerle numaranı gizlemene izin verilmeyebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Turkcell ise hat hesabım uygulamasından açıp kapatabilirsin. Telefondan ayarlar / telefon / numaramı göster bölümünüde kontrol et.

• Hangi operatörü kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın, kapattırın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.