Şimdi Ara

Iphone 5s orjinal sarj aleti lullaniyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim iphone 5s kullaniyorum ama orjinal sarj aleti var ama usb kablo bozuldu bende hemen 3 metre 10ft kablo aldim 2 %1 den %100 2 saat 15 dakka sarj ediyor caba sorun var mi? Birde 1 gun rahat dayaniyor ios 7.0.4 kullaniyorum

• Allahim basliga bak sorunun icerigine bak. Biraz daha ozen gosterseniz keske.

Orjinal degilse 3 saatte de doldursa normal. Orjinal degil sonucta ve 3 mt lik kablo akim falan hep farklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaturka12

Kendim iphone 5s kullaniyorum ama orjinal sarj aleti var ama usb kablo bozuldu bende hemen 3 metre 10ft kablo aldim 2 %1 den %100 2 saat 15 dakka sarj ediyor caba sorun var mi? Birde 1 gun rahat dayaniyor ios 7.0.4 kullaniyorum

ne demek istediğini pek anlayamasam da orjinal kullan diğerleri sorun çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaturka12

Kendim iphone 5s kullaniyorum ama orjinal sarj aleti var ama usb kablo bozuldu bende hemen 3 metre 10ft kablo aldim 2 %1 den %100 2 saat 15 dakka sarj ediyor caba sorun var mi? Birde 1 gun rahat dayaniyor ios 7.0.4 kullaniyorum

İos 7.0.4 ile bende günü rahat çıkarıyordum 7.1 ve sonraki sürümlerinde olsaydınız yakınırdınız şarjdan.

• Hazan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim telefonun adaptörü orjinal kablo kayboldu dışarıdan aldım bende 1. Kalite iyi şarj ediyor , zararı var mıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.