Şimdi Ara

İphone 5s orjinal şarj cihazı ve kablodan şarjı tutmuyor çakma olandan şarj alıyor ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç bir durumla karşı karşıyayım şu anda. iphone'umu orjinal şarj cihazıyla şarj edemiyorum. evde kullanılmayan ve bu iphone ile daha önce hiç kullanmadığım çakma bir kablo vardı bir de onunla deneyim dedim, orjinal başlık ve çakma kablo ile şarj oluyor.
    Sonra acaba dedim kablo da mı bir problem var. farklı 2 orijinal kablo ve başlık ile de denedim yine olmadı.
    Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu ? bu haldeyken hem batarya çok yavaş doluyor hem de önceki haline göre çok çok daha hızlı boşalıyor. hızlı boşalmaktan kastım 5-6 saatte . Hiç kullanmasam 10 saat maksimum . bataryayyı mı değiştirmek gerek ? anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgic2005 -- 27 Eylül 2018; 19:45:13 >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Benlm basima geldi sarj soketi arizasi

• sarj yerini uçlu kalemle kibarca temizleyin
  • Yok maalesef olmadı . Güzelce temizledim içinde hiç bir pislik kalmadı. Çakma şarj aleti ile şarj oluyor, orijinal ile olmuyor .
    Tek sorun bu değil zaten günde 4 sefer şarja takıyorum bir de %35 pil ömrünü yemiş Battery Life isimli programda öyle gözüküyor.
    Bugün pupa Samsun’a götüreceğim bakalım ne diyecekler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgic2005 -- 29 Eylül 2018; 8:12:31 >
  • Arkadaşlar pupa samsuna gittim. Herifler bakmadan daha şarj soketi değşicek komple o da 1300 lira dediler. Bunlar kafayı mı yemiş anlamadım. Kavga edip çıktım bende.
    Şu an günde 4 defa şarj ediyorum. Sürekli şarjı bitiyor. 3 saatte de doluyor. Ne yapsam bilemedim ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GSM İletişim™
    iPhone şarj soketi değişimi 2018 fiyat listesi | GSM İletişim™
    https://www.gsmiletisim.com/iphone-sarj-soketi-degisimi-fiyat-listesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    Şaka galiba 😀 şok oldum şu anda. Peki adamlar nasıl hocam hiç tecrübe ettiniz mi.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalgic2005

Şaka galiba 😀 şok oldum şu anda. Peki adamlar nasıl hocam hiç tecrübe ettiniz mi.?
    Hocam şakalık durum yok değiştirmeye eliniz yatkınsa anlıyorsanız netten sipariş edin siz takın, veya yollayın bu tarz yerlere kargo ile forumda görüyordum tavsiye ediyorlardı.

• SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yarın irtibatageçiğ kargo ile göndereceğim bende inşallah. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalgic2005

Eyvallah hocam yarın irtibatageçiğ kargo ile göndereceğim bende inşallah. Teşekkür ederim
    Rica ederim, Pupa'nın böyle birşey yapmasına şaşırdım doğrusu demek ki sizin orda işleri iyi gitmiyor

• Açıkçası bende şaşırdım böyle davranmalarına. Başından savdı kadın resmen. Neyse bakalım buraya da bir arayıp göndereyim ne diycekler.

• Dalgic2005 kullanıcısına yanıt
    hocam gönderdin mi?
    Tecrübelerini aktarır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mborazan

hocam gönderdin mi?
    Tecrübelerini aktarır mısın?
    Yok kardeş göndermedim, bir telefoncuya götürdüm şarj entegresini değiştirdi 50 liraya. 1 2 gün düzeldi sonra tekrar aynısı oldu. Sonra gittim huawei aldım ve şu an acayip mutluyum. kurtuldum 5s de ki yavaşlıktan donmalardan. dünya var mış dedirtti resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.