Bildirim
İphone 5s Pil Değişimi orjinal mi olmalıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orjinal bulunmaz zaten
Telefon pil yüzünden kilitlenmez,yazılımsal bir sıkıntı varsa başka
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nohon gibi markalar var aliexpress'te, orjinali aratmıyor diyorlar -
evet baktım sipariş verdim birde benim iphone 5s ekranı hasar görmüştü ekranın yarısında dokunmatik çalışmıyordu bende başka bir orjinal iphonenun ekranını taktım fakat touch id çalışmıyor biraz araştırdım kullanılmış bir touch id başka telefonda kullandığında devre dışı pasif kalır her telefonun sıfır touch idsi olur dedi. Şimdi demek istediğim ali expressten home tuşu alsam çalışır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: jacksparrow96
evet baktım sipariş verdim birde benim iphone 5s ekranı hasar görmüştü ekranın yarısında dokunmatik çalışmıyordu bende başka bir orjinal iphonenun ekranını taktım fakat touch id çalışmıyor biraz araştırdım kullanılmış bir touch id başka telefonda kullandığında devre dışı pasif kalır her telefonun sıfır touch idsi olur dedi. Şimdi demek istediğim ali expressten home tuşu alsam çalışır mı?
O konuda bir bilgim yok malesef -
Orjinal piller her zaman daha kaliteli ve iyidir. Orjinal olmayan piller telefona zarar verir hatta patlamasına bile sebep olabilir. -
Arkadaşlar,
2014 Şubat'ta aldığım iphone 5s cihazımın pili bitmiş ve ya bozulmuştu
Soğukta hızlıca bitiyordu, 20% lerdeyken bir anda telefon kapanıyordu
3 -4 saatte bir şarj etmem gerekiyordu, en sonunda teknik servise götürdüm (Apple değil)
Yan sanayi pil 75 TL, orjinali 120 TL dediler
Ben de orjinali dedikleri ile değiştirdim, bir anda telefon ilk aldığım performansına döndü
Pil bitme sebepleri (adamın dediğine göre)
1- Hep 220V orjinal şarj aleti ile kullanılmalıymış
2- Yedek USB pilleri ömrü (hücreleri) bitiriyormuş
3- Araba şarjları ömrü (hücreleri) bitiriyormuş
4- tamamen bitirip (1% de olabilir) şarja takmalı, tam 100% olduğunda şarjdan almalıymış, arada şarja takıp çekmemeliymiş
Bu bilgileri paylaşmak istedim... -
tamamen bitirmek lityum iyon pilleri için sakıncalı bir durum. Yüzde 10 ve altında şarja takılabilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- apple değişim belgesi
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X