Şimdi Ara

iPhone 5s Sarj Entegre Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan 5s telefonum yan sanayi sarj kablosu ile sarj etmeye çalışırken aşırı ısınma yaşadı(mecburiyetten, sarjda olmadı zaten). O günden itibaren sarj tutmamaya günde en az 3 sefer full sarj etme gereksimi duymaya başladım. Batarya değişimi yaptım yine olmadı. Entegrede bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu tarz bir durumla karşılaşan ve entegre değişiminden sonra sorunu giderilen, yardımcı olabilecekler var mı ?

edit: telefon full sarjda uçak modunda 8 saatte kapanıyor. Telefon sanki sürekli elimde birşeyle uğraşıyor muşum gibi şarj yiyiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithri -- 4 Ekim 2016; 17:11:51 >

• Geçmiş olsun. Çok ama çok yüksek ihtimalle U2 şarj entegresi bozuk. Yine de işlemden önce kaliteli sorunsuz bir pil ile test etmekte fayda var. Binlerce entegre değişimi yaptım sorun gideriliyor. Sorun giderildikten sonraki kullanma şekliniz önemli. Orjinal ve lisanslı ürünler kullanırsanız herhangi bir problem yaşamazsınız. İzmir'de isiniz yardımcı olabilirim. Onarım süresi 30 dakika, işlem öncesi ve sonrası test süresi ise yaklaşık 2-3 saat sürüyor. Kullandığımız ekipmanlardan dolayı sıfır hata ve sıfır risk ile çalışıyoruz. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten tek sefere mahsus bir işlemdi. Planda olmayan şekilde şehir dışına çıkınca mecbur kalmıştım. Onun dışında kendi şarj aletinden başka orjinal ürünlerde kullanamıyorum. Orjinal ve lisanslı olsa dahi orjinal değil diyor. Garip bir durum.

Yeni takılan bataryaya güvenim tam yeni bataryamda sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Ama teknoloji bu bellide olmaz. O yüzden tek ihtimal entegre kalıyor.
    Kocaelinde bulunuyorum. Sağolun.

• mithri kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

yolunuz İstanbul Mecidiyeköy civarına düşerse bir çay içmeye bekleriz, bu sırada telefonunuzun ücretsiz arıza tesbitini yapar onayınız halinde onarımını garantili olarak yapabiliriz. Ofisimize uğraşa şansınız yok ise kargo hizmetimizden faydalanarak cihazınızı ücretsiz bize ulaştırarak onarımını garantili olarak yaparak size ulaştırabiliriz. Daha fazla detay için iletişim sayfamızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz. forum.donanimhaber.com dan geldiğinizi iletirseniz %10 indiriminiz var,

• MERHABA BENDE SAMSUN A7 VAR AYNI ŞEKİLDE BATARYAYI DEĞİŞTİM AMA SARJ KENDİLİĞİNDEN BİTİYOR
  • KADIKÖY VAPUR İSKELESİNDEN ALTIYOL BOĞA İSTİKAMETİNE DOĞRU ÇIKARKEN OSMANAĞA CAMİSİNİ GEÇİYORSUNUZ, ODEABANKI GEÇİYORSUNUZ. TEKİN KUNDURA'NIN BULUNDUĞU SOKAĞA GİRİP YUKARI 50m YÜRÜYORSUNUZ TAM KARŞINIZA GELEN DÜKKAN (EVKUR TÜRKMEN MAĞAZASININ) TAM KARŞISINDAKİ SOKAĞA DENK GELİR Kadıköy iphone göz önünde kontrol edip söyler kenbu usta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.