Şimdi Ara

iPhone 5S Şebeke 'ARANIYOR' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşımın Arabistan'dan geçen sene almış olduğu iphone 5s'de şebeke isminin yazması gereken yerde sürekli "ARANIYOR" yazıyor.
    Telefon ilk olarak recovery mode'da kalmıştı güncelleme sonrası, tekrar güncelleme yapılamıyordu.
    DFU moda alıp, güncellemeyi yaptım fakat şu anda da iphone'u etkinleştirme ekranında kalıyorum ve etkinleştirme işlemini yapamıyorum. Çünkü telefona hangi simkartı takarsak takalım, sürekli ARANIYOR... yazıyor ve öyle kalıyor.
    Araştırdığım ve bulabildiğim kadarıyla anakart veya anteninde bir sorun var diyorlar. Bu doğru mudur?
    Çin'den söz konusu parçaları alıp, taksak olur mu? Bu cihazların tam ismi nedir bilen var mı acaba?
    Benzer sorunu yaşamış ve çözmüş veya fikri olan biri varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum.

Ayrıca bu etkinleştirme ekranını simkart takılı olmadan geçme imkanımız var mı acaba?

Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

• Eğer donanımsal ise emin ol başıma geldi aranıyor Şebeke yok sorunu nereye gittiysem yaptırma çünkü sonradan yine olur dediler çözümü apple götürüp değişim ile çözdüm ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz sim kilitli olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    cihaz neydi ne kadara yaptırdınız appleda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.