cihazımı alalı tam bir hafta oldu. 5s gold aldım turkcell den. fakat 2 gün sonra telefonda sürekli bir şebeke problemi olmaya başladı. şebeke 1 noktaya düşüyor aranıyor diyor ve 4 noktaya çıkıyor. 15 saniyede bir bunlar tekrarlanıyor. götürdüm sim karttan dolayı dediler. nano sim kart aldım sorun düzelmedi. pazartesi getir garantiye gönderelim dediler. turkcellden cıktım telefon düzeldi. 2 gün hiç yapmadı böyle bir problem ama dün akşam yine yapınca bugun götürüp teslim ettim. cihazın yenisini talep ettim. sizce yenisini yollarlar mı ? problemin aynısını yaşayan varmı? telefonum 7.1 günceldi. acaba antende mi problem var ..yardımlarınız için teşekkür ederim
Simkarttan diye tahmin ediyorum hocam fakat cihazın yenisini gönderirler, birde onda denersiniz. Bir şey kaybetmezsiniz
Métropol
kullanıcısına yanıt
hocam öyle dediler başta nano al düzelir dediler aldım değişen birşey olmadı. sorun donanımsal oluyor öyleyse değil mi? birçok şikayet okudum genpa vs ile ilgili yenisini göndermeleri bir sıkıntı telefona dokunmadan geri göndermeleri bir dert. çok şanssızım
anlygnA
kullanıcısına yanıt
Yapmayın ya, şirket genpa mı Genpa garanti şirketleri arasında en kötüsü diye anılır çoğu zaman hocam.. Arkasını bırakmayın asla..
Métropol
kullanıcısına yanıt
bana turkcell ın verdıgı teknık servıs formunda en aşağıda kvk genpa başarı diye 3 adet şirket var hangisine gidicek tam bilmiyorum gerçekten genpa hakkında bende çok olumsuz şeyler okudum. acaba hangisine yollarlar TİM den aldım sonuçta biliyor musun hocam nereye yollarlar sence?
quote:
Orijinalden alıntı: anlygn
bana turkcell ın verdıgı teknık servıs formunda en aşağıda kvk genpa başarı diye 3 adet şirket var hangisine gidicek tam bilmiyorum gerçekten genpa hakkında bende çok olumsuz şeyler okudum. acaba hangisine yollarlar TİM den aldım sonuçta biliyor musun hocam nereye yollarlar sence?
KVK olabilir belki ama yinede umutlanma sen hayal kırıklığı olmasın.. Gidip sorabilirsin TİM'e daha net cevap istiyorsan..
Métropol
kullanıcısına yanıt
hocam aradım şimdi. genpa çıkışlıymış telefon. valla işimiz bitti memnun kalan yok mu ya genpadan bari umutlandırıyım kendimi