Şimdi Ara

iphone 5s şebeke sorunu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazımı alalı tam bir hafta oldu. 5s gold aldım turkcell den. fakat 2 gün sonra telefonda sürekli bir şebeke problemi olmaya başladı. şebeke 1 noktaya düşüyor aranıyor diyor ve 4 noktaya çıkıyor. 15 saniyede bir bunlar tekrarlanıyor. götürdüm sim karttan dolayı dediler. nano sim kart aldım sorun düzelmedi. pazartesi getir garantiye gönderelim dediler. turkcellden cıktım telefon düzeldi. 2 gün hiç yapmadı böyle bir problem ama dün akşam yine yapınca bugun götürüp teslim ettim. cihazın yenisini talep ettim. sizce yenisini yollarlar mı ? problemin aynısını yaşayan varmı? telefonum 7.1 günceldi. acaba antende mi problem var ..yardımlarınız için teşekkür ederim

• Simkarttan diye tahmin ediyorum hocam fakat cihazın yenisini gönderirler, birde onda denersiniz. Bir şey kaybetmezsiniz
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    hocam öyle dediler başta nano al düzelir dediler aldım değişen birşey olmadı. sorun donanımsal oluyor öyleyse değil mi? birçok şikayet okudum genpa vs ile ilgili yenisini göndermeleri bir sıkıntı telefona dokunmadan geri göndermeleri bir dert. çok şanssızım
  • anlygn A kullanıcısına yanıt
    Yapmayın ya, şirket genpa mı Genpa garanti şirketleri arasında en kötüsü diye anılır çoğu zaman hocam.. Arkasını bırakmayın asla..
    bana turkcell ın verdıgı teknık servıs formunda en aşağıda kvk genpa başarı diye 3 adet şirket var hangisine gidicek tam bilmiyorum gerçekten genpa hakkında bende çok olumsuz şeyler okudum. acaba hangisine yollarlar TİM den aldım sonuçta biliyor musun hocam nereye yollarlar sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlygn

bana turkcell ın verdıgı teknık servıs formunda en aşağıda kvk genpa başarı diye 3 adet şirket var hangisine gidicek tam bilmiyorum gerçekten genpa hakkında bende çok olumsuz şeyler okudum. acaba hangisine yollarlar TİM den aldım sonuçta biliyor musun hocam nereye yollarlar sence?

KVK olabilir belki ama yinede umutlanma sen hayal kırıklığı olmasın.. Gidip sorabilirsin TİM'e daha net cevap istiyorsan..
    hocam aradım şimdi. genpa çıkışlıymış telefon. valla işimiz bitti memnun kalan yok mu ya genpadan bari umutlandırıyım kendimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlygn A kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun belki telefonla sürekli rahatsız ederek süreci hızlandıramasanız da iyi bir ilgi alabilirsiniz.
  • hocam biraz şans işi genpadada anında değişim alan bir dünya arkadaş var
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    içim rahatladı azda olsa hocam ne kadar süreyle gelir öyle bir durum olursa bazı arkadaşlar yazmışlar 1 ayı geçkin bir süre.
  • ellerinde cihaz olup olmamasına bağlı hocam sıraya alıyorlar geldikçe veriyorlar 15-20 gün civarı sürer maks tahminen
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam ilginiz için
  • telefonla ilgili olarak ne oldu ??? sonuç nedir ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.