Bildirim
iphone 5s servise yolladım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _HunTerR_
bir sene önce vatandan aldım.telefonu 4gün önce actıgımda sol ustte hep aranıyor yazıyodu yani şebeke hiç görmüyor simi başka telefonda denedim sıkıntı yok ve pil cok az dayanıyor.Yeni cihaz gönderme ihtimalleri varmı arkadaşlar?
Değişim olabilmesi için ilk olarak yazılımsal problem olup olmadığına bakılıyor. Sonrasında ise sıvı teması veya kasada darbe vs yoksa değişim olur. -
Yazılımsal sorun gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle restore edip geri gönderecekler. Pil, belirli durumlar haricinde garanti kapsamına girmiyor. Swap cihaz vermeleri düşük ihtimal. -
sıvı teması darbe felan yok. umarım yenisini yollarlar.teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
Yazılımsal sorun gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle restore edip geri gönderecekler. Pil, belirli durumlar haricinde garanti kapsamına girmiyor. Swap cihaz vermeleri düşük ihtimal.
Umarım yeni yollarlar .teşekkür ederim. -
10. günde yeni telefon geldi.Boyle bir sorun olursa servise gönderin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 12 alınır mı
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- iphone alarm sesi kısma
- sanal karta para iadesi olur mu
- iphone 1 aylık arama geçmişi
- a16 bionic
- iphone sürekli açık ekran
- gif yapma
- iphone çok yakın olabilir
- hangi telefonu almalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X