|
Bildirim
Babamın var dı, telefon hala duruyor. Ama Babam yok. |
Geçmişe özlem duyulmasının sebebi aslında günümüzde sadece maliyet odaklı üretimden. Artık sadece para kazanma hırsından büyük markalar tekelleşti, her teknolojik cihaz tek tipleşti. Örneğin 3GS'ten 4'e geçiş devrim gibiydi. Aynı şekilde, 5'ten 6'ya geçişi de öyleydi, hem tasarımı hem de teknolojisi. Ama şu anda 4 senedir sağı solu yuvarlatıp, "şöyle uçuyor böyle uçuyor" demelerine rağmen son kullanıcı için en önemli şey olan pili gıdım gıdım arttırıp adına "inovasyon" diyorlar. |
En güzel modeliydi bence.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 1 Haziran 2024; 14:57:52 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uzun telefon diye dalga geçiyorlardı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Babamın var dı, telefon hala duruyor. Ama Babam yok. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmişe özlem duyulmasının sebebi aslında günümüzde sadece maliyet odaklı üretimden. Artık sadece para kazanma hırsından büyük markalar tekelleşti, her teknolojik cihaz tek tipleşti. Örneğin 3GS'ten 4'e geçiş devrim gibiydi. Aynı şekilde, 5'ten 6'ya geçişi de öyleydi, hem tasarımı hem de teknolojisi. Ama şu anda 4 senedir sağı solu yuvarlatıp, "şöyle uçuyor böyle uçuyor" demelerine rağmen son kullanıcı için en önemli şey olan pili gıdım gıdım arttırıp adına "inovasyon" diyorlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBcoskunFB -- 2 Haziran 2024; 13:54:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |