Şimdi Ara

İphone 6 1 haftalık deneyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze günaydın millet. Sizinle bugün cihazım iphone 6 16 gb gold ile 1 haftalık deneğimimi paylaşacağım. Cihaz cuma günü 2050 Liraya satın alındı. Almanya cihaz yani yurtdışı 1 yıl uluslararası garantisinde baktırabilirim ümidi ile satın aldım.(Öyle bir mevzu varmı hala kesin değil). Cihazım performans,ekran görüntüsü ve boyut olarak tam puan alıyor diyebilirim. Fakat malzeme olarak applenin böylesine basitce hatalara göz yumması umulur birşey değildi benim için. 1 haftalık cihazda ses çubuğu sallanıyor ses yapıyor,home tuşu assivetouch kullanıldığı halde yumuşadı ve tık sesi yok denilecek kadar azaldı. Bükülme mevzusuna şahit olmadım henüz ama 1 haftalık cihazda bunları gördüm oda olursa şaşırmayacak derecedeyim. Telefona daha neler olur bilmiyorum. Acaba bu telefonu apple versem bir pürüz çıkarırlarmı. Cihazı değişim vermelerini ümit ediyorum oda olmazsa aldığım yerde pürüzü ben çıkarıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 1 haftalık cihazda home tuşumu yumuşarmış yaa.ben yoğun kullnamama rağmen çok şükür olmadı.sizin cihazda sorun var bence.değişim isteyin siz en iyisi

• biraz elinle zorla bakalım bükülüyormu telefon 😌

• ıl uluslararası garantisi var eğer İstanbulda yaşıyorsanız randevu alarak gidin bi şansınızı deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.