Şimdi Ara

iPhone 6 128 GB - 2549 TL (TURKCELL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
4.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her Apple telefon konusunda aynı yorumlar, modelden bağımsız olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

trt vergisi başladımı ya

Resmi gazetede yayınlanalı bayağı oldu, başladı yani.

• iphone 6 128 gb sarıkutu ile 2449 liraya geliyor fakat bisiklet hediyesi yanında ekli görünmüyor konuyla ilgili olarak blgisi olan varmı arkadaşlar..siparişten sonra kampanya dışı gibi şeylerle karşılaşmayalım.
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    Haberlerde duymuştumda fiyatların telefonlara yansıdığını bilmiyodum kötü olmuş

• Hala 2016, 3. Dünya Ülkesi vs diyen var. Yahu arkadaşlar daha bu yılın başında 4S ler 1,000 TL gibi konular açılmadı mı burada? Bu işler ülkemizin normali oldu artık. Sen, ben almıyoruz belki ama alan ciddi bir kitle var demek ki bu ürünler bu fiyatlarla satışa çıkıyor. Pahalı mı pahalı, eski mi belki, ama ne desek boş.
  • Bizim milleti anlamak zor, yorma kafani.

• yazık günah yahu. zenfone 2 yi kombolarla 700 liraya aldım. neredeyse 4 katı fiyat nedir? bendeki telefonun yapamadığı birkaç şey vardır elbet ama bu fiyatı verene kadar o özellikler eksik kalsın.
  • Iphone 6s, se ve yeni gelecek olan 7 serisi 2 gb ram ama Iphone 6 1 gb ram e sahip olduğu için alınmaz yani tabi ios bu ram canavarı bir sistem değil ama olsun gider ithalat garantili 16 gb 6s alırım 128 gb 6 alacağıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan var ki bu fiyata koyuyor, bişey tuttu mu gerisi kolay firmalar için ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

tam 1 yıl önce kliksa dan aynı fiyata almıştım

Onun üzerine kur arttı, TRT vergisi geldi.

Üstüne bir sürü model de çıktı telefon çöp oldu ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

trt vergisi başladımı ya

Turkcell.com.tr den iphone 5s sipariş etmiştim, dün aldım, kutunun üzerinde TRT bandrolü vardı, altın sarısı renginde.
  • iphone 6 daki 4g modem bnm çok ucuza aldığım Meizu M2 Note telefonla aynı. Cat4
    iphone um var demek isteyenler alsında gerisi bulaşmasın. 7geliyor. 2versiyon da bir yavaşlatıyor apple telefonları ios ile. Uzun süre stabil kullanamayabilirsiniz. o 2gb ram i boşuna koymadı telefonlarına ;)
  • Bence fiyat çok iyi arkadaşlar almak isteyen durumu olan kacirmasin.
    7 çıksa bile çok pahalı girer fiyatların düşmesi de epey bir zaman alır.Su an bu cihazın fiyati gerçekten çok uygun Turkcell güvencesi vs. onu ertele bunu ertele ne zamana kadar..

Burada laf kalabalığı yapan fakirler iPhone dünyanın her yerinde pahali alacağınız ürünün yurt dışı fiyatı vergisiz su anki kurlarla 1500-1600 TL den aşağı değil!

• Devlete millete isyan etmmden mantikli olup akil davranmakta fayda var;
    iPhone 7 en kötüsu 1000 dolardan girer piyasaya ve uzunca bir süre öyle kalır tabi tr fiyatı da en kötü donanimlisi 3500 den aşağı olmaz (s7 ler 3000 TL )
    Tabi iPhone sahibi olmak hayal ötesi olmaya devam eder uzunca bir süre daha

Simdi bisikletle sari kutuyla vs 2300 liraya mal ettiğiniz bu cihazı temiz kullandığınız taktirde 1 sene sonra kar ederek satma olasiliginizi da bir kenara ayirin diyeceklerim bunlar.

• Arkadaşlar cumartesi günü cihazım geldi... Ekran Jelatininin üzerinde parmak izleri vardı baya şüphelendim neyse dedim kaldırdım jelatini tam sim kartı takacaktım ekrandan çıt çıt sesler geliyor. Takmadım sim kartı zaten cihazın hiç şarjı yoktu açılmadı. Müşteri hizmetlerine vs. hiç bir muhatap bulamıyorum. Ankara Next Level AVM turkcell ile görüştüm kayıt falan açtılar ama ne arayan var ne soran. Bence dikkatli olun alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar cumartesi günü cihazım geldi... Ekran Jelatininin üzerinde parmak izleri vardı baya şüphelendim neyse dedim kaldırdım jelatini tam sim kartı takacaktım ekrandan çıt çıt sesler geliyor. Takmadım sim kartı zaten cihazın hiç şarjı yoktu açılmadı. Müşteri hizmetlerine vs. hiç bir muhatap bulamıyorum. Ankara Next Level AVM turkcell ile görüştüm kayıt falan açtılar ama ne arayan var ne soran. Bence dikkatli olun alırken

Aktivasyon tarihine bakın eğer önceden aktive edilmişse kanıtla beraber telefonu kafalarına atarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar cumartesi günü cihazım geldi... Ekran Jelatininin üzerinde parmak izleri vardı baya şüphelendim neyse dedim kaldırdım jelatini tam sim kartı takacaktım ekrandan çıt çıt sesler geliyor. Takmadım sim kartı zaten cihazın hiç şarjı yoktu açılmadı. Müşteri hizmetlerine vs. hiç bir muhatap bulamıyorum. Ankara Next Level AVM turkcell ile görüştüm kayıt falan açtılar ama ne arayan var ne soran. Bence dikkatli olun alırken

Aktivasyon tarihine bakın eğer önceden aktive edilmişse kanıtla beraber telefonu kafalarına atarsın.

Baktım aktive edilmemiş görünüyordu. Faturayı kestikleri zaman bakmıştım özellikle imei numarasından. Anlamadım valla... Aradılar kargo ile alacağız adresinizden inceleyip değiştirelim dediler. Dedim neyi inceliyorsunuz daha sim kart takmadık kullanmadık

• Eski parayla
    2.549.000.000

• telefonun üzerine neredeyse 2 model daha çıkmış olacak ve bu kadar para vermek ne kadar mantıklı acaba, 6s olsun gerekirse 64gb olsun, 2 aydan az kaldı bence bekleyip yeni iPhone çıkınca 6s alınır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.