Şimdi Ara

iPhone 6 128 GB - 2549 TL (TURKCELL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
4.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: l

telefonun üzerine neredeyse 2 model daha çıkmış olacak ve bu kadar para vermek ne kadar mantıklı acaba, 6s olsun gerekirse 64gb olsun, 2 aydan az kaldı bence bekleyip yeni iPhone çıkınca 6s alınır.

Ben halen iphone6 16 gb gold olan rengini kullanıyorum onu eşime verip bunu kendime aldım. 2449 tl + 350 liralık bisiklet hediyesiyle gayet mantıklı oldu özellikle 128 gb olması nedeniyle fakat bana gelen cihazdan dolayı şanssız çıktık biraz... Bakalım turkcell yenisini gönderince ne olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

telefonun üzerine neredeyse 2 model daha çıkmış olacak ve bu kadar para vermek ne kadar mantıklı acaba, 6s olsun gerekirse 64gb olsun, 2 aydan az kaldı bence bekleyip yeni iPhone çıkınca 6s alınır.

Ben halen iphone6 16 gb gold olan rengini kullanıyorum onu eşime verip bunu kendime aldım. 2449 tl + 350 liralık bisiklet hediyesiyle gayet mantıklı oldu özellikle 128 gb olması nedeniyle fakat bana gelen cihazdan dolayı şanssız çıktık biraz... Bakalım turkcell yenisini gönderince ne olacak ?

hocam o bisiklet markası ve size kaç günde ulaştı bilgi verirmisiniz 350tllik olduguna eminmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

quote:

hocam o bisiklet markası ve size kaç günde ulaştı bilgi verirmisiniz 350tllik olduguna eminmisiniz

Dinamica active serisi daha bana ulaşmadı. Bana sağlam telefon ulaşmadı ki bisiklet ulaşsın ama faturada bisikleti de eklemişler... 14. günden sonra bisiklet için aranacaksınız ücretsiz kurulum falan yapılacak diyor kampanya şartlarında...

• quote:

quote:

quote:

bisiklet markası dinamica bisiklet Özellikleri: 26 jant, 21 vites, tek amortisör, double jant. carfursada baktım hocam resme uyan bir tane 350 tl likde vardı 200 küsürlükte ortalama 200 - 350 liralık birşey ürünü aldıktan 14 gün sonra gönderiyorlar kutuca göndericekler büyük ihtimal montajını kendiniz yaparsınız bende ıphone 6 s 16 gb alıcaktım ama arkadaş böyle diyince içime şüphe düştü teknoloji biraz şans işi gerçi mağazadan alsada kutusu acıldıktan sonra 30 gün iade süreciyle uğraşıyorsun internetten alınca sorgusuz sualsız değişim oluyor diye biliyorum

• turkcell den alınan cihazlar apple garantili mi oluyor kvk mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.DL

quote:

quote:

quote:

bisiklet markası dinamica bisiklet Özellikleri: 26 jant, 21 vites, tek amortisör, double jant. carfursada baktım hocam resme uyan bir tane 350 tl likde vardı 200 küsürlükte ortalama 200 - 350 liralık birşey ürünü aldıktan 14 gün sonra gönderiyorlar kutuca göndericekler büyük ihtimal montajını kendiniz yaparsınız bende ıphone 6 s 16 gb alıcaktım ama arkadaş böyle diyince içime şüphe düştü teknoloji biraz şans işi gerçi mağazadan alsada kutusu acıldıktan sonra 30 gün iade süreciyle uğraşıyorsun internetten alınca sorgusuz sualsız değişim oluyor diye biliyorum

bende se alıcaktım ama bi yandan düşünüyorum eylüldeki lansmanımı beklesem fiyatlar düşer diye bi yandanda bisiklet kampanyası 15 ağustosta son bulacak

• Bisiklet kampanyası aslında bitmişti geçenlerde, tekrar uzadı, muhtemelen yine uzatacaklar. Belli de olmaz tabi.
  • Arkadaşlar bence bulaşmayın. Kaç gündür telefonsuz kaldım ve değişiklik istedim kimse dönüş yapmadı bende en sonunda bugün aradım ve mail attım iptal edin iade alın paramı kredi kartıma geri aktarın diye... Bakalım sonuç ne olacak ne kadar sürecek ?
  • Telefonlar için kredi kartına taksit uygulaması muhtemelen tekrar başlayacak, dolayıyla eşşek yüküyle taksit yapan operatörlerin bu durum hiç işine gelmeyecek. Bu durumu tabiatıyla ! herkesten önce öğrenen Turkcell stokları boşaltıyor diyebilir miyiz ? Kaldı ki karta taksit uygulanmaya başladığında eskiden olduğu gibi operatörler taahhüt karşılığında daha da ucuz fiyatlara aynı telefonları sunacaklar
  • Biraz önce mail geldi yeniden fatura kesmişler sanırım gönderdiğim telefonu iade aldılar yeni telefon gönderiyorlar... Farklı imei yazıyor faturada... Bakalım yarın elimde olur sanırım telefonsuz kalmaktan iyidir. Umarım bu da sıkıntılı çıkmaz...
  • quote:

Biraz önce mail geldi yeniden fatura kesmişler sanırım gönderdiğim telefonu iade aldılar yeni telefon gönderiyorlar... Farklı imei yazıyor faturada... Bakalım yarın elimde olur sanırım telefonsuz kalmaktan iyidir. Umarım bu da sıkıntılı çıkmaz...

bekliyoruz bakalım hocam valla alıcaktım sizin olayın cıkınca vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.DL

quote:

Biraz önce mail geldi yeniden fatura kesmişler sanırım gönderdiğim telefonu iade aldılar yeni telefon gönderiyorlar... Farklı imei yazıyor faturada... Bakalım yarın elimde olur sanırım telefonsuz kalmaktan iyidir. Umarım bu da sıkıntılı çıkmaz...

bekliyoruz bakalım hocam valla alıcaktım sizin olayın cıkınca vazgeçtim

Telefon elime ulaşınca buraya gelişmeleri yazarım
  • Arkadaslar bisikletteki stok durumlari nedir bilgi alan varmi? Sartlarda kampanya stoklarla sinirlidir diyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Hala 2016, 3. Dünya Ülkesi vs diyen var. Yahu arkadaşlar daha bu yılın başında 4S ler 1,000 TL gibi konular açılmadı mı burada? Bu işler ülkemizin normali oldu artık. Sen, ben almıyoruz belki ama alan ciddi bir kitle var demek ki bu ürünler bu fiyatlarla satışa çıkıyor. Pahalı mı pahalı, eski mi belki, ama ne desek boş.

+1

Millet neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum, zaten sokakta çoğu insanın elinde bu telefon var. Demek ki alınabiliyormuş.
  • Arkadaşlar dün fatura kesip mail atmışlardı. Kargo firmasını arıyorum herhangi bir cihaz gönderimi yapmamışlar. Müşteri hizmetlerinden başka muhatap yok onlarda anca kayıt açıyorlar 3 gündür ne arayan var ne soran. Kesinlikle bulaşmayın. İptal edip iade etmeye çalışıyorum kredi kartına. Kendi bankama da dilekçe gönderdim bakalım ne olacak. Koskoca turkcell firmasının insanları düşürdüğü duruma bakın...
  • 2014 te piyasaya sürülen bir ürünü bu kadar yüksek fiyata almak saçma olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

2014 te piyasaya sürülen bir ürünü bu kadar yüksek fiyata almak saçma olur.

2449 TL + 26 jant bisiklet hediyesi nedeniyle sipariş vermiştim. Kesinlikle uzak durun muhatap bulamıyorsunuz zaten...
  • Arkadaşlar ben iade beklerken kargo geldi. Açtım değiştirmişler telefonu sıfır jelatinli aynısından gelmiş fakat bu diğerine göre çok iyi çıtlama sesi çok az bazen geliyor onu da kafaya takacak durumda değilim 10 gündür telefonsuz kaldık... Bakalım bisiklet ne zaman gelecek...
  • Ayrıca cihaz ios 8.1.2 olarak geldi. Şimdi onu güncelleme ile uğraşıyorum...
  • iphone 6 için en uygun fırsat sanırım. bisiklet de 150 200 e okutulsa 2300 e geliyor alet.

Ama acaba iphone 7 çıkınca ne olacak?? Uygun fiyat ile çıkarsa üzebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.