Şimdi Ara

iphone 6 apple kimliği sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepinize merhaba arkadaşlar amcamın iphone 6 sı var telefonu kitlemiş açılmıyor telefonu sıfırladık fakat amcam apple kimliğini bilmediği için telefonu açamıyoruz ne yaptıysakta apple kimliğini sıfırlayamadık. ıd şifre bölümünde epostanın sadece baş harfi gözüküo apple ı arasam epostayı söylerlermi fatura felen herşey var yada başka bi çözümü varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

• fatura ile beraber apple a ulaşırsanız açılıyor. diğer şekilde sizin olduğunu kanıtlayamadığınız telefonun çalıntıdan farkı yok. çözüm de yok. bununda açtırdıktan sonra apple üyeliğinize telefon numara kaydınızı yapmayı unutmayın. böylece şifre problemlerinde telefona sms alarak onay sağlayabilirsiniz. aynı şey email adresiniz için de geçerli.
  • Teşekkürler apple a gitmeden çözümü yokmu. bugun arkadaşın iphone 5s inede geri yükleme yaptık sürümü 10.1 aynı şekilde ondada bu sorun vardı ama açıldıktan sonra telefon üzerinden yeni apple kimliği oluşturarak açtı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi icloud telefona sahibinden başkasının çalınma vs durumlarında hiçbir şekilde erişilememei amacıyla açılışta şifre koyuyor. bu sürümden bağımsız sistemi bloke eden bir durum. diğer telefonda bahsettiğiniz durum sanırım normalde açılan bir telefonda store dan uygulama indirirken veya indirilmiş uygulamanın şifre sorması. bu durumda yeni üyelikle giriş yapıp uygulamaları baştan indirerek durum çözülürdü. telefona apple üyeliği ile kimlik girişi yapılması ise ayrı bir durum. apple ın müdahelesi hariç çözülme şansı yok.
  • Tekrar teşekkürler anadoluda önerebiliceğiniz yetkili teknik servis varmı. Netten baktımda çoğunda kötü yorum var. Ve herhangi bir ücret alırlarmı. Alırlarsa ne kadar alırlar.

• Yetkili servisler yapabiliyor mu?

• Merhabalar, faturanızı temin edemediğiniz durumlarda cihazınızın sorgulamasını yaptıktan sonra iCloud sıfırlama işlemlerini yapabiliyoruz. Detaylı bilgi için web sayfamızda çözümlerimiz bölümüne bakabilirsiniz. İrtibat numaralarımızdan bize ulaşabilirseniz de detaylı açıklamaları yapabiliriz.www.applemaslak.com
  • Benim telefonum icloud kilitli değil ve apple dışında kimsenin yapamadığını biliyorum
  • Hepinize teşekkürler yarın apple store akasya ya götürücem

• furkanaydogdu18 F kullanıcısına yanıt
    Servise götürmenize gerek yok. Servis yapamaz. Apple müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.
  • Sorunu hallettim arkadaşlar böyle bir sorun yaşayanlar için yazayım servise felen götürmenize gerek yok 0216 yla başlayan apple ın numarasını aradım sorunu anlattım güzelce faturanın resmini telelefonun imei numarasını verdim en geç 7 günde yaparız dediler ama 1 gün içinde sorunumu düzelttiler yani servise felen götürmenize gerek yok apple gerçekten işini düzgün yapan bir firma bu arada bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

• Selamlar,

Yeni aldığımız iphone x için kimlik oluşturup store a girmeye çalıştım ama kimlik doğrulanamadı deyip etkisizleştirildi diyor. Şifreyi sıfırlayıp denedim aynı oldu fakat en son sıfırladığım şifreyle bilgisayardan kullanıcı hesabına ulaşabiliyorum. Kendini kitlemiş mi oldu şimdi? ios a yabancıyım henüz.

Arayıp mı açtırmamız gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.