Bildirim
İphone 6 Bilgisayara Bağlama [Lütfen Yardım]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lightning konnektörünün öbür tarafıyla takıp deneyin birde. Benim kablom orjinal kutudan çıkan kablo, ama bir tarafı ile bilgisayar bağlantısı kuramıyorum, ama o taktığım taraf sorunsuz bir şekilde şarj ediyor.
iTunes yüklü değilse yükleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 6 Ocak 2017; 22:35:6 > -
Hocam sarj ediyor ama ağ sekmesinde iphone yok eskiden yapıyordum standart ondan sonra win10 telefon eşleyici zımbırtısı çıktı onu iptal ettim düzeltemedim sonra -
Başka kablo deneyin dicem ama yaramaz heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: FunkedUp
Hocam sarj ediyor ama ağ sekmesinde iphone yok eskiden yapıyordum standart ondan sonra win10 telefon eşleyici zımbırtısı çıktı onu iptal ettim düzeltemedim sonra
Valla bilmiyorum hocam, bende 6 kullanıyorum ben sorunsuz olarak paylaşabiliyorum upload filan yapıcağımda bağlarım genelde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X