Şimdi Ara

iphone 6 değişim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar iphone 6 telimin ahizesi bozuldu siri dikte ve ön kameradan video kaydında sesleri algılamıyor bu sebeple. neyse sorun şu servise götüreceğim ve büyük ihtimal değiştirecekler nedense tamir yapmıyor apple telefonu değiştiriyorlar. fakat şöyle birşey var ben telefonu alalı 1 yıla yakın oluyor. bana değişimde verecekleri ürün daha önce kullanılmış,arızalanmış fakat arızası giderilmiş ( refurbished ) bir ürün olacak. ufak bir ahize/mikrofon arızası yüzünden açıkcası telefonunda değişmesini istemiyorum çünkü değişimde verecekleri ürün kim bilir hangi sebeple arızalandı. normal parasıyla mikrofonu değiştirmek mi mantıklı yoksa servise verip yeni cihaz almakmı? kafam karıştı açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tortuqa123 -- 15 Haziran 2015; 23:26:13 >

• değiştir kesinlikle değişim cihazı candır :)
  • Parasıyla degişim yaparsanız heleki bu teknik servis olmazsa cihaz garanti dışı kalıt aman hocam teknik servis yada apple storeden başka biyer açarsa teli garanti dışı kalır ama rahat olun o cihazlar tamamıyla yenilenmiş cihazlar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam yetkili servis dışına açtırmayı düşünmüyorum zaten ama yetkili servisler neden tamir yada parça değişimi yapmıyor. sorun ahizede alt tarafı onu değiştirecekler ufak bi ahize sorunu için bana başka birinin kullandığı telefonu veriyorlar gerçi ben ilk çıktıgında almıştım en kötü gene ilk çıktıgında almış birinin iphonu gelir yada şanslıysam pek fazla kullanılmamış birtane gelir ama sistem bana kalırsa çok saçma. atıyorum iphone 6 çıkalı 3 yıl olmuş olsun bende cıktıktan 3 yıl sonra teli almış olsam 1.5 ay falan geçincede arıza nedeniyle değişim olsa ama bana değişimle gelen tel ilk iphone 6 çıktıgında almış birininki olsa. yani adam 3 yıl kullanmış ben 1.5 ay ama bana sırf değişim yüzünden 3 yıllık tel gelecek. bide birşey soracağım yetkili serviste garanti kapsamı dışında tamir yapılabiliyormu parasıyla yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.