İphone 6 kullanıcısı olarak İOS 9.1 güncellemesinden sonra telefonumun dokunmatik ekranında donma sorunları ile karşı karşıya kalmış bulunmaktayım . Sorun, sonrasında gelen 9.2 güncellemesi ile de düzelmedi .
Sorunum tam olarak şu ;
Telefon kendi kendine bazen dokunmatik ekran tepki vermiyor öylece donup kalıyor ekran. Ekranı kilitleyip açtığımda bu durum düzeliyor.
Forumlardan okuduğum kadarı ile restore işlemi ve restart işlemlerini yaptım ama durum maalesef düzelmedi .
Telefonum yurt dışı (ABD) ürünü olduğu için servisden de maalesef yardımcı olmadılar. Konu hakkında sizin fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim...
Durum çok can sıkıcı bir olay yardımcı olacak kimse yok mudur acaba ?
Geçmiş olsun kardeşim bende de iphone 6 plus ta oldu bazen hiç dokunmatik çalışmıyordu ve ağır ağır geçiş yapıyordu.ancak kapatıp açınca düzeliyordu.Garantiye yolladım hem o sorundan dolayı hemde farklı sebeplerden dolayı değişim olacak. sen i tunes dan ios 9.02 yi tekrar indirip kurdun değil mi? yapmadıysan sıfırdan indir tekrar kur. aynı sorun devam ederse güncelleme beklemelisin.
valla bende 9.0.2 var 6plus var aynı durum bende de var. garantiye götürsem nasıl izah edicem napmak lazım? 9.0 'ı sıfırdan kurmuştum temiz kurulumla ama yine düzelmedi.
valla ben ekran donduğu zaman başka bir cihazla videosunu çektim tıkladım falan basmadığını video da gösterdim.Videosunu da cihaza yükledim öylece yolladım.Sende de tekrar olduğun da videoya çek güncelleme yaptım yine düzelmedi de yolla.
garantili cihazda direk değişim yapacaklardır
mhmtsdkeskiM
kullanıcısına yanıt
Telefonum ABD ürünü olduğu için servis ücretini dahi versen yardımcı olmuyorlar bizimkisi apple ın ürettigi telefon değil sanki . Kurulum işlemi yaptım ama hatta zorlu center da apple store da ki çalışanlar kendi de yaptı gene düzelmedi . Şuan dünden beri kendi kendine enterasandır ama telefon düzeldi ve inş tekrarlamaz . Sorun tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum . Sonuçta teknik bir arıza olsa dokunmatik ekran hiç tepki vermez diye düşünüyorum ben .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme