Şimdi Ara

iPhone 6 Ekran Sol Üst Köşede Karartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
34.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Bu kronik bir sorun olabilir sanırım. Ben dikkatli olarak baktığımda anlamıştım sol üstte milimetrik bir karartı olduğunu. Hatta bunun şebeke çubuğunun oralarda, şeffaf ekran tribali sebebiyle arka plandan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. Sonra birkaç farklı uygulama ile ekran yatay konumda ile denediğimde bunun gerçekten milimetrik bir karartı olduğunu anladım. Ekran alt aydınlatması Nasıl yapılıyor bilmiyorum fakat sol üst tarafta herhangi bir mani aksam sebebiyle ışık engellenmesi olmuştur belki. Benim mesele rahatsız etmediği için tuzum kuru ama olayı yakından takip etmek istiyorum. Elde ettiğiniz bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar.

Hocam bi sıkıntı oldumu benim 6s plusda bugün fark ettim aynı sıkıntı var garantim 1-2ay kaldı ona göre hareket edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Benim garantinin bitmesine de 1-1,5 ay kaldı ama İstanbul'a bir türlü yolum düşmedi. Eskisi kadar da gözüme batmıyor o karartı.
    Aslında swap bir telefon alıp, aldığım gibi satıp, üzerine biraz ekleyip 7'ye upgrade etsem cihazı şukela olur diye düşünüyordum fakat 7'nin geleceği falan Yok yakın zamanda.

• yarkan88 kullanıcısına yanıt
    tam 00:05 ile 15 arası randevuya başvur

ben o saatlerde başvurur ve hemen alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabah Yıldızı

tam 00:05 ile 15 arası randevuya başvur

ben o saatlerde başvurur ve hemen alırdım

hocam 1 yıldan fazla olmus benim o mesajı yazdıgım. ben 6 yı sattım 6s aldım şimdi de 7 kullanıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarkan88 kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan randevu içinde o saatleri kolla
  • Dostlar konu hort olacak fakat 6s plus sol üst köşe bugün farkettim çok hafif bir kararlı mevcut fakat dikkatli bakmak gerek farketmek için bu ürünün garantisi devam ediyor fakat sorun yazılımsal olabilir mi daha önce bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler

• Beyler ips panellerin birçoğunda oluyor dert etmeyin...
  • 2017 mart üretim iphone 6 cihazımda aynı sorun mevcut.Sizce servise vermeye değer mi arkadaşlar? cihaz bu zamana kadar en ufak hasar almadı.

• Ekranın arka ışığını değiştirin ekranınızdan olmayın

• kelle90 K kullanıcısına yanıt

Merhabalar baya bir zaman olmuş ama yine de yazmak istedim benim 7 plus cihazımda da aynı sorun oluştu bitane tanıdık apple de çalışmış birine sordum düşme sonucunda olmuş olabilir dedi. Sorun sizden kaynaklanıyor derler servise gönderemiyorum Sizin nasıl oldu da değiştirdiler acaba ne söylemeliyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.