Şimdi Ara

iphone 6 ekrani 6s e uyar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
23.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 6s telefonumun ekrani catladi, arkadasimin elinde iphone 6 ekrani varmis daha onceden aldigi. O ekran 6s e uygun olur mu? Force touch ozelligi calismaz gibi geliyo bana ama emin olmak icin sormak istedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 6 Ekranı iPhone 6s'e Uyar mı?

iPhone 6 ve iPhone 6s ekranları boyut ve çözünürlük açısından aynıdır. Bu, iPhone 6 ekranının iPhone 6s'e fiziksel olarak uyacağı anlamına gelir. Ancak, iki modelin dahili donanımında farklılıklar olduğu için bazı uyumluluk sorunları ortaya çıkabilir.

Teknik olarak, iPhone 6s ekranı iPhone 6'ya takıldığında görüntülenebilir. Ancak, dokunmatik özelliği düzgün çalışmayabilir çünkü iki modelin anakartları arasında farklılıklar vardır. Ayrıca, iPhone 6s'in 3D Touch özelliği iPhone 6'da mevcut değildir ve iPhone 6s ekranı takıldığında bu özellik kullanılamaz.

Özetle, iPhone 6 ekranı fiziksel olarak iPhone 6s'e uyar, ancak uyumluluk sorunları nedeniyle önerilmez. iPhone 6'nızın ekranını değiştirmeniz gerekiyorsa, uyumlu bir iPhone 6 yedek ekranı kullanmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynen dediğin gibi parmakizi dokunmatiği çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myhunter -- 26 Mart 2018; 16:02:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Parmak izi bolumunu yeni ekrana monte ederiz o sekilde problem olmaz heralde ama benim sormak istedigim ekrana uygulanan kuvvetle ilgili

• 6s cihaza 6cihazının ekranı malesef uymaz
  • Uymaz baglanti yerleri farkli

• Uymaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.