Şimdi Ara

Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
20.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle apple servisine götürün, donanımda bir kırılma, bozulma vs. yoksa basitçe bir işlemle düzeltirler, ücret alırlarsa da pek bir şey tutmaz diye düşünüyorum. En azından, kendin müdahale edip garanti kapsamından çıkartmamış olmazsın. Yapıştırıcı vs. denemeyin.
  • üst tırnak kırılmış bi garantiyi zorlayın umarım ilgilenirler
  • Garanti kapsamına alırlar mı bilmiyorum ama cihaza yetkili kişi/ kişiler dışında dokundurma galiba oradaki tırnak birleşim noktası kırıldı.sakın kendin yapıştırıcı olayına girme. Cihazı bi götür bakalım ne diyecekler tamir ne kadar kasa mı değişir yoksa ekran paneli mi? Fiyatına göre ya sıfır parça ile değişirtirrsin ya da para verip üstüne sıfır cihaz alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRaNKeNCoW F kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem Zorlu Center'a gidip şansınızı bir de orada deneyin ama daha önce Akasya'daki Apple Store'a uğradığınızdan bahsetmeyin.
  • Tekrar merhaba,
    Telefonla ilgili bir sıkıntı daha fark ettim. Muhtemelen düşmeden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama fotoda da görebileceğiniz üzere, misal kişilerden klavye ekranına geçiş yaptığım zaman ekran saliselik bir anda bu şekli alıyor. bütün ekran yeşilimsi olup ortada 3-4 cm uzunluğunda beyaz bir leke çıkıyor.
    Acaba kasadaki ayrılma durumunu falan değil de bunu gösterip mi değişim istesem ?
    Bu durum avantajıma olur mu ? Farklı önerileriniz var mı ?
    Görüşlerinizi merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.

Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNKeNCoW -- 30 Ocak 2015; 9:59:12 >

hocam bundan degişim istesen bile teknik servis kontrolünde kasa acıklıgını ve telefonun düsmeden kaynaklı problemlerini anlarlar
    Öncelikle geçmiş olsun. Bu sorunun düşmeyle alakalı olduğunu anlayacak tecrübededirler diye düşünüyorum. Yine de şansınızı denemek isterseniz Zorlu'daki Apple Store'a gitmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRaNKeNCoW

Tekrar merhaba,
    Telefonla ilgili bir sıkıntı daha fark ettim. Muhtemelen düşmeden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama fotoda da görebileceğiniz üzere, misal kişilerden klavye ekranına geçiş yaptığım zaman ekran saliselik bir anda bu şekli alıyor. bütün ekran yeşilimsi olup ortada 3-4 cm uzunluğunda beyaz bir leke çıkıyor.
    Acaba kasadaki ayrılma durumunu falan değil de bunu gösterip mi değişim istesem ?
    Bu durum avantajıma olur mu ? Farklı önerileriniz var mı ?
    Görüşlerinizi merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.

Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen.

Ortadaki lekenin telefon ahizesi şeklinde çıkması da çok ilginç.
    Birde telefon araması sırasında bu şeklin çıkması ?

• bu sonuncu fotoğraf yazılımsal bir soruna benziyor, arama tuşunun %1200 falan büyümüş hali gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

bu sonuncu fotoğraf yazılımsal bir soruna benziyor, arama tuşunun %1200 falan büyümüş hali gibi

Haklısınız, şekline hiç dikkat etmemiştim.
    Ben yine de Zorlu Center'da şansımı bir deneyeyim diyorum.
    Ücret verip yeni cihaz alma konusunda bir süre var mı acaba ? Yoksa istediğimiz her zaman ücretini ödeyip yenisiyle değiştirebiliyor muyuz ?
  • ön taraftan resmini koyarsan daha iyi olur
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Bu açıdan bakınca bir şey belli olmuyor. Kasadaki açıklık yan tarafta.
  • quote:

quote:

bu sonuncu fotoğraf yazılımsal bir soruna benziyor, arama tuşunun %1200 falan büyümüş hali gibi

Ücret verip yeni cihaz alma konusunda bir süre var mı acaba ? Yoksa istediğimiz her zaman ücretini ödeyip yenisiyle değiştirebiliyor muyuz ?

ücretli değişim hakkın her zaman var o konuda sıkıntın olmasın. @kenbu için forumda çok olumlu yorumlar yapılıyor, eğer hiç bir sonuç alınamazsa 800 küsür lira verene kadar kenbu'da çok daha uygun fiyata yaptırmanı tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

ücretli değişim hakkın her zaman var o konuda sıkıntın olmasın. @kenbu için forumda çok olumlu yorumlar yapılıyor, eğer hiç bir sonuç alınamazsa 800 küsür lira verene kadar kenbu'da çok daha uygun fiyata yaptırmanı tavsiye ederim

cihazın ön kısmında açılma yok ise kırmızı ile olanlar ekran kasayı tutan dişleri eğer bunlardan birinin kırılması ekranı hafif yukarı atacak ama sizin resimdeki sanki çıtadan ön cam ayrılmış para karşılığında herhangi bir işlem yapmam yardımlaşma konusunda oky elimden geleni yaparım ama herzaman dedğim gibi ilk garanti hakkınızı sonuna kadar kullanın

• buarada hızlıcana cevap vermeye çalışıyorum yazım hatalarım için arkadaşlarımdan özür dilerim ve cevap vermediğm pmler oluyor bunun içinde hakkınızı helal edin
  • Geçmiş olsun iPhone 6 kar gerçekten çok narin...
    Emektar 4s betona,mermere,parkeye vs ekran üstü,yan,kamera üstü olarak çeşitli kombinasyonlar ile rutin olarak 3günde bir düşüyor ama sağlasam maşallah diyelim nazar değmesin Dede oldu artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda ön camı tutan yan çıtalar
  • Direk garantiye verin konu açmanıza bile gerek yoktu aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

buarada hızlıcana cevap vermeye çalışıyorum yazım hatalarım için arkadaşlarımdan özür dilerim ve cevap vermediğm pmler oluyor bunun içinde hakkınızı helal edin

Alakanız için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.