Şimdi Ara

Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iphone 6 elimden düştü ve fotoğraftaki şekilde kasayla ön panelin birleştiği yerden açıldı. Ancak ikinci resimdeki gibi parmağımla sıkıca bastırırsam normal halini alıyor. Tam o sol üst köşede de hafif bir ezilme var. Kullanıma etki eden, hissedilir herhangi bir sıkıntı yok.

Bu şekilde kalmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Özel servislere vermek istemiyorum, garanti devam ediyor.

Apple'a götürsem ne gibi bir işlem yaparlar ? Sanıyorum düşürdüğüm için garanti kapsamında işlem görmez. Diğer türlü acaba ne kadara mal olur?

Bir de birkaç yerde ekstra bir ücret verildiğinde Apple'ın cihazı yenisi ile değiştirdiğini okumuştum. Böyle bir şey mümkün mü ?

Görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Teşekkürler. Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen. Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNKeNCoW -- 22 Ocak 2015; 12:05:02 >

• foto daki parmaktaki tırnak rengine bakılırsa uyguladığın kuvvet biraz az tahminime göre çitadan ayrılmış en son benim dedğimi yaparsın garanti şartlarını zorladıktan sonra çıkar bir yöntem kalmaz ise B- 7000 yapıştırıcı var bu ekran çıtalarını yapıştırmaya yarar bunu kullana bilirsiniz japon veya başka birşey kullanmayınız uygulamayı yaaprken ilk kötü bir cama yapışakanı akıtın ığnenin ucuyla az birşekilde uygulayın sadece çıtaya kadıköye yakınsanızda gelin kontrol edelim aslında çıtadan ayrılmışmı diye ama herzaman ilk garanti şartınızı kullanmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 22 Ocak 2015; 12:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

foto daki parmaktaki tırnak rengine bakılırsa uyguladığın kuvvet biraz az tahminime göre çitadan ayrılmış en son benim dedğimi yaparsın garanti şartlarını zorladıktan sonra çıkar bir yöntem kalmaz ise B- 7000 yapıştırıcı var bu ekran çıtalarını yapıştırmaya yarar bunu kullana bilirsiniz japon veya başka birşey kullanmayınız uygulamayı yaaprken ilk kötü bir cama yapışakanı akıtın ığnenin ucuyla az birşekilde uygulayın sadece çıtaya kadıköye yakınsanızda gelin kontrol edelim aslında çıtadan ayrılmışmı diye ama herzaman ilk garanti şartınızı kullanmaya çalışın

Cevabınız için teşekkür ediyorum.
    Henüz karar aşamasındayım ama kendim müdahale etmeyi düşünmüyorum.
  • FRaNKeNCoW F kullanıcısına yanıt
    Nerden nasıl bir zemine düşürdünüz acaba , kılıfı varmıydı ? Temperli camın olması sanırım camın kırılmasını engellemiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Nerden nasıl bir zemine düşürdünüz acaba , kılıfı varmıydı ? Temperli camın olması sanırım camın kırılmasını engellemiş gibi

Şirkette elimden düşürdüm, fayans zemin üzerine.
    Düştüğünde kılıf yoktu.
    Şeffaf silikon kılıflardan almıştım fakat bir süre kılıfsız kullanıp hevesimi alayım diye düşündüğüm için kılıfı kullanmıyordum. Ders oldu.
  • Hocam sanırım İstanbul'dasınız. Randevu alamazsanız bile erkenden gidin Apple Storeların birine. Size bir randevu vereceklerdir. Kullanıcı hatası olduğu halde bile ilk sefere mahsus yenisiyle ücretsiz değişim, onarım yapıldığını vs. duymuştum. Bu biraz da sizinle ilgilenecek olan geniusa bağlı. Kıyıda, köşede tamir ettirmeye kalkmayın. En sağlıklısı Apple Store'a gitmek olacaktır. Geçmiş olsun.

Düzenleme: Tabiki de telefon kılıfsız, jelatinsiz yalın haliyle daha şık duruyor ama en ufak darbede olabilecekleri görüyorsunuz. Bence artık kılıf da kullanın. Telefonu tamamen boğmamak adına spigen ultra hybrid crystal clear öneririm. Daha dayanıklı vs. olsun derseniz siyah silikonlu, etrafına çerçeve oturtulan diğer spigen ürünlerine bakabilirsiniz. Ultra thin diye bir ürün var onu tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 22 Ocak 2015; 14:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Hocam sanırım İstanbul'dasınız. Randevu alamazsanız bile erkenden gidin Apple Storeların birine. Size bir randevu vereceklerdir. Kullanıcı hatası olduğu halde bile ilk sefere mahsus yenisiyle ücretsiz değişim, onarım yapıldığını vs. duymuştum. Bu biraz da sizinle ilgilenecek olan geniusa bağlı. Kıyıda, köşede tamir ettirmeye kalkmayın. En sağlıklısı Apple Store'a gitmek olacaktır. Geçmiş olsun.

Düzenleme: Tabiki de telefon kılıfsız, jelatinsiz yalın haliyle daha şık duruyor ama en ufak darbede olabilecekleri görüyorsunuz. Bence artık kılıf da kullanın. Telefonu tamamen boğmamak adına spigen ultra hybrid crystal clear öneririm. Daha dayanıklı vs. olsun derseniz siyah silikonlu, etrafına çerçeve oturtulan diğer spigen ürünlerine bakabilirsiniz. Ultra thin diye bir ürün var onu tavsiye etmem.

Alakanız için çok teşekkürler.
    İstanbul'dayım evet.
    Apple web sayfasından sabahtan bu yana randevu almayı deniyorum fakat ne mümkün.
    Tavsiyenize binaen Apple Store'a gideyim diyorum, eli boş göndermezler umarım ama söylediğiniz gibi kullanıcı hatası olduğu halde ücretsiz değişim, tamirat için ne minvalde konuşmamı önerirsiniz ?

Müsterih olun, gayet acı bir ders oldu. Kılıfla kullanıyorum artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Götür applestore a yenisini versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Götür applestore a yenisini versinler

Bu kadar kolay ?
    Rica ederim! "Telefon, piyasadaki diğer telefonlara nazaran çok şık. O sebeple sadece ekran koruyucu ile kullanmak istedim. Asıl kılıfsız iphone kullandığımı fark ettim ama maalesef böyle bir olay geldi başıma. Şimdi pişmanım ama iş işten geçti tabi. Bu sıkıntıyı masrafsız bir şekilde halledebilme durumumuz var mı? Teknik ekipteki arkadaşlar ufak bir müdahale ile yerine oturtabilirler mi?" gibisinden konuşun. Maddi sıkıntınız da varsa onu da dile getirebilirsiniz. Konuştuğunuz kişinin insafına kalmış bir tavır sergiler ve öylesi bir ses tonuyla konuşursanız şansınız artabilir. Abartarak adamın paçasına yapışır bir hal almasın tavrınız. Ücretsiz hallettiklerini duyduğum için böyle söylüyorum. Yoksa adam "Genel olarak prosedürümüz bu. Belli bir ücret karşılığı ekranı yenileyebiliriz ve/veya yeni ürün ile değişim yapabiliriz." de diyebilir. Umarım masrafsız lehinize sonuçlanır. Bence müsaitseniz yarın sabah mağaza açılır açılmaz orada olun. Bir kişi sizş randevu için geri çevirirse çıkıp gitmeyin. Bir kaç kişide şansınızı deneyin.

ben tşk ederim garanti hakkınızı sonuna kadar zorlayınız
  • quote:

Rica ederim! "Telefon, piyasadaki diğer telefonlara nazaran çok şık. O sebeple sadece ekran koruyucu ile kullanmak istedim. Asıl kılıfsız iphone kullandığımı fark ettim ama maalesef böyle bir olay geldi başıma. Şimdi pişmanım ama iş işten geçti tabi. Bu sıkıntıyı masrafsız bir şekilde halledebilme durumumuz var mı? Teknik ekipteki arkadaşlar ufak bir müdahale ile yerine oturtabilirler mi?" gibisinden konuşun. Maddi sıkıntınız da varsa onu da dile getirebilirsiniz. Konuştuğunuz kişinin insafına kalmış bir tavır sergiler ve öylesi bir ses tonuyla konuşursanız şansınız artabilir. Abartarak adamın paçasına yapışır bir hal almasın tavrınız. Ücretsiz hallettiklerini duyduğum için böyle söylüyorum. Yoksa adam "Genel olarak prosedürümüz bu. Belli bir ücret karşılığı ekranı yenileyebiliriz ve/veya yeni ürün ile değişim yapabiliriz." de diyebilir. Umarım masrafsız lehinize sonuçlanır. Bence müsaitseniz yarın sabah mağaza açılır açılmaz orada olun. Bir kişi sizş randevu için geri çevirirse çıkıp gitmeyin. Bir kaç kişide şansınızı deneyin.

Eşsizsiniz. Ancak bu kadar detaylı anlatılabilirdi, gönülden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRaNKeNCoW

quote:

Estağfirullah, ne demek...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FRaNKeNCoW

quote:

Estağfirullah, ne demek...

Selamlar,
    Bu akşam Akasya AVM'deki Apple Store'a randevusuz gittim. geri çevirmediler.
    Cihazın kenarındaki açılmayı gösterip ne yapılabileceğini sordum.
    Cihaza bakıp inceledikten sonra düz bir zeminin üzerine koyup kasayı kontrol ettiler.
    Sonrasında ilgili incelemeyi yapan genius aynen şunları söyledi;
    "Cihazınızı düşürmüşsünüz, kasanız eğilmiş. İsterseniz cihazınızı incelemeye aldırabilirim fakat bu şartlarda testlerden geçmesi mümkün gözükmüyor. İnceleme esnasında kasanız da açılacağı için açılmış olduğuyla kalacak. Kasa eğik olduğun için tekrar yerine oturtulması da çok güç. Buna garanti veremeyiz. Size tavsiyem; cihazınızı bir kılıf alarak bu şekilde kullanmanız. Bu şekilde kullanmanızda bir sakınca yok. İsterseniz 898,00-TL tutarındaki ücretinizi ödeyerek cihazınızı yenileme şansınız da var. Bu işlemi yapacaksanız da biraz daha kullanıp öyle yapmanız daha mantıklı, çünkü cihazınız çok yeni."
    Ben de teşekkür ederek ayrıldım.
    Durum budur.
    Tavsiyelere açığım.

Hocam müsait olunca Zorlu Center'a da gidin. Dediğim bir kereye mahsus ücretsiz değişim vs. olduğunu duyduğum için söylüyorum. Bir de orada deneyin şansınızı.
  • Çok geçmiş olsun ben bugün ufacık bir çizik oldu diye dertlenmiştim Umarım garantiden olumlu sonuç alırsınız da yapıştırıcıyla falan uğraşmanıza gerek kalmaz
  • gecmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun,kesinlikle kılıfsız kullanmamak lazım.ip 5 i çok düşürdüm yere hatta her sabah uyandığımda yerde buluyordum telefonu hiç birşey olmadı ip6 biraz gözümü korkutuyor açıkcası,camın bombeli olması felan yere düşünce dayanıksız dikkatli kullanmak lazım.

• Kilifsiz iphone kullanmanin zevki ayri oluyor
    Ben de ilk aldigimda kilifli kullaniyordum .simdi kilifsiz kullaniyorum

• Geçmiş olun dilekleriniz için teşekkürler.
    Evet kılıfsız kullanmak gerçekten çok keyifli ama düştükten sonra çok canını yakıyor insanın.
    Benden ders alın ve kılıflı kullanın. Sonrasında üzülmeyin benim gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.