Şimdi Ara

Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
20.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Geçmiş olsun iPhone 6 kar gerçekten çok narin...
    Emektar 4s betona,mermere,parkeye vs ekran üstü,yan,kamera üstü olarak çeşitli kombinasyonlar ile rutin olarak 3günde bir düşüyor ama sağlasam maşallah diyelim nazar değmesin Dede oldu artık

Narin olduğunu teoride çok duymuştum da bizatihi tecrübe etmek çok acıymış.
  • Şöyle bir konuda fikrinizi alsam.
    Ben eninde sonunda bu cihazı 900-tl ödeyerek sıfırlayacağım.
    Şöyle bir senaryoda sıkıntı yaşayacağım herhangi bir durum var mı?
    Ben telefonun beyaz renginden de ciddi manada soğudum, sıfırlamışken siyah rengini almak istiyorum fakat cihaz yenilemesinde renk değişikliği yapılamadığı bilgisi aldım.
    Benimki gibi 64gb beyaz renk cihaz almak isteyen bir arkadaşımı bulsam. O arkadaşıma siyah renk bir cihaz aldırıp o cihazı kendime alsam. Ben de cihazımın ücretini ödeyip sıfırlasam ve sıfırladığım beyaz cihazı arkadaşıma versem. Bu durumda arkadaşımın cebinden aynı para çıkıp yine sıfır bir cihaz alacak, ben de sıfırlama ücretini ödeyip aynı zamanda renk değişikliği de yapmış olacağım.
    Atladığım, göz ardı ettiğim bir nokta var mı acaba ?
  • Bi forumda görmüştüm ekranı kırılan 6 yı 289 tl ye yenisi ile değiştirmişlerdi tek sefere mahsus bunu söyleyip şansınızı deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasada yamukluk olduğu sürece Apple cihazda ekran değişimi yapmaz. Ki zaten artık o fiyatı verip size yeni cihaz vermiyor sadece ekranı değiştiriyorlar. Cihaz için tek seçenek 1030₺ verip cihaz değişimi yaptırmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRaNKeNCoW

Tekrar merhaba,
    Telefonla ilgili bir sıkıntı daha fark ettim. Muhtemelen düşmeden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama fotoda da görebileceğiniz üzere, misal kişilerden klavye ekranına geçiş yaptığım zaman ekran saliselik bir anda bu şekli alıyor. bütün ekran yeşilimsi olup ortada 3-4 cm uzunluğunda beyaz bir leke çıkıyor.
    Acaba kasadaki ayrılma durumunu falan değil de bunu gösterip mi değişim istesem ?
    Bu durum avantajıma olur mu ? Farklı önerileriniz var mı ?
    Görüşlerinizi merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.

Iphone 6 elimden düştü. Kasayla ön panelin birleştiği noktadan açıldı. Yardım lütfen.

Aynı sorun bendede oluyor fakat ayda 3-4 kere denk geliyorum. Sinir olmaya başladım ne yapmak lazım buna telefon darbe falan görmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorun bende de vardı hatta her seferinde ekran görüntüsünü almaya çalışırken kaybettim.. Ama çok uzun zamandır denk gelmedim. Ayrıca bende ekran normal renginde iken oluyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Rica ederim! "Telefon, piyasadaki diğer telefonlara nazaran çok şık. O sebeple sadece ekran koruyucu ile kullanmak istedim. Asıl kılıfsız iphone kullandığımı fark ettim ama maalesef böyle bir olay geldi başıma. Şimdi pişmanım ama iş işten geçti tabi. Bu sıkıntıyı masrafsız bir şekilde halledebilme durumumuz var mı? Teknik ekipteki arkadaşlar ufak bir müdahale ile yerine oturtabilirler mi?" gibisinden konuşun. Maddi sıkıntınız da varsa onu da dile getirebilirsiniz. Konuştuğunuz kişinin insafına kalmış bir tavır sergiler ve öylesi bir ses tonuyla konuşursanız şansınız artabilir. Abartarak adamın paçasına yapışır bir hal almasın tavrınız. Ücretsiz hallettiklerini duyduğum için böyle söylüyorum. Yoksa adam "Genel olarak prosedürümüz bu. Belli bir ücret karşılığı ekranı yenileyebiliriz ve/veya yeni ürün ile değişim yapabiliriz." de diyebilir. Umarım masrafsız lehinize sonuçlanır. Bence müsaitseniz yarın sabah mağaza açılır açılmaz orada olun. Bir kişi sizş randevu için geri çevirirse çıkıp gitmeyin. Bir kaç kişide şansınızı deneyin.

Eşsizsiniz. Ancak bu kadar detaylı anlatılabilirdi, gönülden teşekkür ediyorum.

Estağfirullah, ne demek...

Selamlar,
    Bu akşam Akasya AVM'deki Apple Store'a randevusuz gittim. geri çevirmediler.
    Cihazın kenarındaki açılmayı gösterip ne yapılabileceğini sordum.
    Cihaza bakıp inceledikten sonra düz bir zeminin üzerine koyup kasayı kontrol ettiler.
    Sonrasında ilgili incelemeyi yapan genius aynen şunları söyledi;
    "Cihazınızı düşürmüşsünüz, kasanız eğilmiş. İsterseniz cihazınızı incelemeye aldırabilirim fakat bu şartlarda testlerden geçmesi mümkün gözükmüyor. İnceleme esnasında kasanız da açılacağı için açılmış olduğuyla kalacak. Kasa eğik olduğun için tekrar yerine oturtulması da çok güç. Buna garanti veremeyiz. Size tavsiyem; cihazınızı bir kılıf alarak bu şekilde kullanmanız. Bu şekilde kullanmanızda bir sakınca yok. İsterseniz 898,00-TL tutarındaki ücretinizi ödeyerek cihazınızı yenileme şansınız da var. Bu işlemi yapacaksanız da biraz daha kullanıp öyle yapmanız daha mantıklı, çünkü cihazınız çok yeni."
    Ben de teşekkür ederek ayrıldım.
    Durum budur.
    Tavsiyelere açığım.

Merhabalar

Konuyu bastan itibaren okudumda,size onerilen "cihazinizi 898 tl ye degistirirsenizde bir sure boyle kullanin sonra degistirin" tavsiyesi dikkatimi cekti.

Garanti suresi boyunca boyle bir sey mumkunmuymus acaba ? Yani ne kadar sure icinde ucret odeyerek degisim mumkun ?

Cihazim yeni ve sukur bir sorunum yok ama olasi bir durumda aklimda olsun diye sorayim dedim :)

• Aynı sorun şuan benim telefonumda var ne yaptınız

• Benim telefonda sağ köşesinde açılma var apple garanti dışı dedi aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaş ne yaptınız paylaşırsanız sevimirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.