Şimdi Ara

İphone 6 fiyatı hakkında yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 6 almayı düşünüyorum da 16 gb yerine 64 veya 128 mi alsam sizce bu fiyatlar normal mi peşin fiyatları 64 ün daha düşük olması gerekmiyor mu?

Turkcell den alan oldumu sanki bir yanlışlık var gibbi geldi bana site fiyatları düzeltmemiş olabilir mi görüşlerinizi bekliyorum.

İphone 6 fiyatı hakkında yardım edebilir misiniz?

• Birincisi neye göre kullanıcagina göre değişir ama 16 gb yetmez,ikincisi ise bunlar tarifeye ek fiyatlar ve daha pahalı olur o yüzden operatör den telefon alınmaz insanı kazikliyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac_Tavish kullanıcısına yanıt
    hocam sarı kutudan 2000 puana 100 tl indirim alınıyor. yani tanıdığım kişiler o cihazın altında yazan fiyatın 100 TL aşağısına aldı. Bende düşünüyordum da vazgeçtim sonradan cevap yazdığınız içinde teşekkürler.
  • 16 gb kullanım şeklinde gore değişir ama millet turkcell sari kutudan arkadaşın dediği gibi indirimli aldılar bide bisiklet hediyesi vardı onuda kaptilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac_Tavish kullanıcısına yanıt
    Abi 16Gb nasıl yetmiyor diyorsunuz anlamıyorum :))
  • Multibionta kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi neye göre kullanıcagina göre değişir çok oyun yüklersen,muzik dinlersen,fotograf uygulamalar falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multibionta

Bana 128gb seçeneği de yetmediği için Android tarafında paraya kıyıp 256gb Micro sd kart alma arifesindeyim
    16GB cihazın elle tutulur yanı gerçekten yok, hele de 2016 yılında hala 16-32 gb cihazlar görmemiz çok utanç verici.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

Orijinalden alıntı: Multibionta

Bana 128gb seçeneği de yetmediği için Android tarafında paraya kıyıp 256gb Micro sd kart alma arifesindeyim
    16GB cihazın elle tutulur yanı gerçekten yok, hele de 2016 yılında hala 16-32 gb cihazlar görmemiz çok utanç verici.

Dediğiniz gibi size yetmiyor :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.