Şimdi Ara

Iphone 6 Gıcırdama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, garantisi dolmasına 2 ay kalmış iphone 6 mın sol alt köşesine bastırdığımda ekran içeri girip çıkıyor ve dahası tak tak ses geliyor. Orta üst kısımlara bastırdığımda ise yağlanmamış kapı gibi gıcırdıyor, gerçekten çok rahatsız edici,2-3 aydır sırf bir kaç yerinde minik deformeler olmasından dolayı değişim yapmazlar endişesiyle Apple Store a gitmiyorum. En belirgin deforme sağ alt köşede. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, değişim yaparlar mı? Telefonu Avea'dan taahhütlü olarak almıştım ve sanırım Teleservice garantisi kapsamında. Genpa ücretsiz olarak bakıyor mu, daha önce hiçbir telefonumda sorun yaşamamıştım tecrübesizim, yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teleserviceden anca telefon durup durduk yerde alev alirsa hizmet alabirsin yoksa gicirdama var diye gitsen yazilim atar geri verirler. Ben bu kadar igrenc kalitesiz firma hayatimda gormedim

• Kronik screen clicking sorunu. Gittiğinde önce vidaları sıkarlar, sorun devam ederse panel değişimi olur. Cihazda darbe veya yamulma varsa 1100 TL karşılığında swap cihaz vermeyi teklif ederler.
  • Telefonda çok çok zor belli olsa da yamulma mevcut, ve ücret mi isteyecekler? Apple storeda da durum böyle mi? Rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: unallsahinn

Telefonda çok çok zor belli olsa da yamulma mevcut, ve ücret mi isteyecekler? Apple storeda da durum böyle mi? Rezillik

Yamulma varsa ücretli değişim olur.

Daha önce forum içerisinde kasası yamulmuş, göçmüş darbeli olan kişiler değişim alamadı.
  • bence git bi şansını dene ne kaybedersin
  • Cevaplar için teşekkürler, tatil dönüşü gidip deneyeceğim, en azından vida falan sıkarlar inşallah, gıcırdama olayı çok can sıkıcı,ilk defa bir telefonu 3-4 yıl kullanırım diyordum ki bu sorun çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 8 tuhaf mikrafon sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.