Şimdi Ara

iphone 6 görüntü kalitesi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 6 ' nin görüntü kalitesi durup duruken bozuldu. sanki iki resim üst üste gelmişte alttaki resim bir iki pixel asagiya kaymis gibi bir goruntu oldu.
    birkac saat sonra duzeldi , bir kac saat sonra yeniden ayni sekilde bozuldu , bir kac saat sonra tekrar duzeldi ve sonra tekrar bozuldu ve iki gun boyunca bozuk sekilde kaldi.
    tekrar duzeldi ve 3 gundur duzgun sekilde calisiyor.

goruntu bozuk haldeyken iphone ile aldigim ekran goruntulerini arkadaslara gonderdigimde onlar ekran goruntulerini gayet duzgun gorduklerini belirttiler.
    yazilimsal olarak hersey yolunda gibi ama sanki lcd ekranda bir problem var diye dusunuyorum.

bozukken apple destek hattini aradim cihazi formatlamami soylediler. formatladim , hatta ios 9 public betayi da yukledim bozuk goruntu devam etti.

simdlik bir problem yok ama sorun bir kere karsima cikinca biraz killandim. servise goturmenin bir faydasi olur mu ? sorunu bulabilirler mi ? yoksa hicbir islem yapmadan tamir ettik diye cihazi geri mi verirler ?

goruntunun bozuk oldugu zamanlarda ipad ile cekilmis ekran goruntuleri ektedir.

iphone 6 görüntü kalitesi problemi iphone 6 görüntü kalitesi problemi iphone 6 görüntü kalitesi problemi

edit: sonda ki resim goruntunun duzgun oldugu bir resimdir. farkin daha iyi anlasilmasi icin onu da ekliyorum
     iphone 6 görüntü kalitesi problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinpolat -- 21 Temmuz 2015; 22:14:27 >

• Resimlerden pek bişe anlaşılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlasilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl anlaşılmıyor görmüyor musunuz sanki çözünürlük düşmüş gibi pikseller büyümüş kare kare olmuş. Sorun yazılımsal olabilir temiz bir restore edin. Benim yorumumu sorarsanız yazılımsal değil donanımsal bir sorun gibi geliyor bana. Umarım yazılımsaldır.
  • ilk resimde üstteki saate dikkate edilirse (14:57) 1 , 4 , 5 , 7 rakamlarinin altinda fazladan cizgi var gibi. ayni sekilde sarj yuzdesini gosteren ibarede 8 ve 1 in altinda da yine cizgi mevcut. bu sorun ekranin tamaminda mevcut tabiki.
    hatta boom beach oyununu oynarken sohbet kisminda yazilanlari okuyamayacak sekilde bozuk bir goruntu olusuyor.

sorun yokken o kisimlar gayet net ve o cizgilerden herhangi bir eser yok. sanki lcd ekranin uzerinde cizgiler varmis gibi oluyor. ilk mesaja goruntunun duzgun oldugu bir resim ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinpolat -- 21 Temmuz 2015; 22:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

Nasıl anlaşılmıyor görmüyor musunuz sanki çözünürlük düşmüş gibi pikseller büyümüş kare kare olmuş. Sorun yazılımsal olabilir temiz bir restore edin. Benim yorumumu sorarsanız yazılımsal değil donanımsal bir sorun gibi geliyor bana. Umarım yazılımsaldır.

cevap icin tesekkurler. sifirdan yukleme yaptim ama herhangi bir degisiklik olmadi. ardindan ios 9 yukledim yine duzelme olmadi. ankaraya donunce servise gotururum diye dusunurken 2 gun sonra kendi kendine duzeldi.
  • Restore ettikten sonra yedeği tekrar yüklediniz mi yoksa yeni bir iphone olarak mı ayarladınız ?
    ekran bağlantı yerlerinde yada başka yerlerde temassızlık olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PaşaYiğit kullanıcısına yanıt
    restore ettikten sonra düzelme olmadigini gorunce yedegi geri yukledim. restore ettikten sonra cihazin ilk acilisinda ki elma logosunda bile bozulma vardi zaten.
  • sadettinpolat S kullanıcısına yanıt
    Bu durumda yüksek bir ihtimalle sorun donanımsal servise verdiğinizde değişim alırsınız ilk defa karşılaştığım bir sorun.
  • İlk defa böyle birşey görüyorum, verin servise yenisini alın hocam uğraşmayın
  • Bence tamamen yazılımsal bir durum ve 8.4 yüklenmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    8.4 varken bu sorun ortaya cikti. 9.0 public beta yukledim sorun hala devam etti. sonra kendiliginden duzeldi. yazilimsal bir problem oldugunu ben de dusunmuyorum. lcdde de bozuk gorunurken, ekran goruntusu aldigimda görüntünün baska cihazlarda duzgun gorunmesini donanimsal bir arizaya bagliyorum.

teknik servis bunu kabul ederde cihazi degistirir mi emin degilim. muhtemelen degistirmemek icin turlu taklalar atacaklardir.
  • sorun gayet belirgin ve donanımsal ara ara olması temassızlık vs olabilir servise verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.