Şimdi Ara

iPhone 6 home tuşu çıtırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar iPhone 6 cihazımın home tuşuna tam basmadan parmağımı üstüne koyup hafifçe bastırınca sanki tuşun kenarında bişey sıkışmış gibi çatırdıyor. Kolonyayla Islak mendille falan sildim ama düzelmedi (yanlış şekilde silmiş olabilirim) ne yapmam Lazım bu sorunum için

Şimdiden teşekkürler.

• S6 Alsan böyle olmazdı
  • Garantiye yolla
  • O çıtırti touch id den geliyor çünkü parmak izi okumanın üzerinde koruyucu kaplama var benim telefonda 1 hafta yaptı çıtırti sonra 1 hafta yapmadı şimdi arada yapıyor genelde yapmiyor gayet normal birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

O çıtırti touch id den geliyor çünkü parmak izi okumanın üzerinde koruyucu kaplama var benim telefonda 1 hafta yaptı çıtırti sonra 1 hafta yapmadı şimdi arada yapıyor genelde yapmiyor gayet normal birşey
    İlginç ama zamanla geçebiliyor home tuşu çıtırtıları
  • Evet benimkinde de bir ara yaptı bir gün sonra kesildi bir daha olmadı hiç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

S6 Alsan böyle olmazdı

Evet samsung alsa öyle olmazdı. Aliminyum görünümlü dandik kenarları soyulurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

quote:

S6 Alsan böyle olmazdı

• quote:

quote:

S6 Alsan böyle olmazdı

Metal mi soyulucak yav hehe
  • quote:

quote:

quote:

S6 Alsan böyle olmazdı

Metal mi soyulucak yav hehe

Metal olsa soyulmaz zaten biraz akıl yürüt bilmiyorsan. Plastik üstüne nikelaj kaplı o üstün kaliteli samsung telefonlar. Ondan soyuluyor.

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    hakkaten ya keşke s6 alsaymış arkadaş, 10 saniyede rehber açardı, mutlu mesut yaşardı..
  • sizin bu bahsettiğimiz çıt sesi tuşa tam olarak basınca çıkan mı yoksa parmağı üstüne koyunca çıkan mı
  • Aynısı bende de var arada olup kayboluyor kafaya takılcak bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Aynısı bende de var arada olup kayboluyor kafaya takılcak bir şey değil
    tusun altındaki sistemden dolayı geliyor o ses.

benim 4s'tede vardı.

takma kafana kullan gitsin.
  • Sorun hala devam ediyor. Sizce ne yapmam Lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merter5

Sorun hala devam ediyor. Sizce ne yapmam Lazım
    çok dert edilecek bişey değil touch id de sıkıntı yoksa eğer. bi süre sonra düzelir kafana takma
  • oguzhandemirell kullanıcısına yanıt
    Bunlar anlamazlar, versinler 2.500 lira 5 aya kadarda 1.000 liraya düşünce öyle bakarlar fiyatlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedirhanskc

Bunlar anlamazlar, versinler 2.500 lira 5 aya kadarda 1.000 liraya düşünce öyle bakarlar fiyatlara

Aynen öyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bedirhanskc

Aynen öyle

Alıntıları Göster
    şuan aynısı bendede var :D eski s4 ümde de olmuştu herhalde tüm telefonlarda ortak birşey.

• Bende de dönem dönem oluyor sonra kendi kendine geciyor ben problem etmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.