Şimdi Ara

iphone 6 için Geçmi kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar İphone 6 almayı düşünüyorum fakat bundan önce aklımda g4 vardı fakat etrafımdaki iphone 6 kullanıcılarına sordugumda kesinlikle almalısın dediler.İphone 6 hala alınabilirmi ?

• Bence geç kalmadın.Hala alınabilir.Bide lg g3 kullanmış biri olarak bidaha bulaşmam androide bidaha alırsamda android htc m9 alırım.Şuan ip6 var ve 3 yıl da değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • Gec kaldin mantiken 3 ay kaldi 6S e bekleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç kaldın üst uste gelen iki zamdan önce alsaydın 300-350 tl cebinde kalırdı. 3 ay bekle 6s i al zira bu kadar paraya değmez 1 gb ramlik iphone 6.

• eylülde 6s in çıkacağını bilerek al. Ama beklerim diyorsan bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

geç kaldın üst uste gelen iki zamdan önce alsaydın 300-350 tl cebinde kalırdı. 3 ay bekle 6s i al zira bu kadar paraya değmez 1 gb ramlik iphone 6.

Haftanın en kötü esprisi seçiyorum hocam.

• Maddi sıkıntı yoksa 6s in çıkmasını bekleyip 6 alabilirsiniz. 6s çıktığında şimdiki 6 fiyatı olur pişman olma olasılığı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer elinde idare edecek bi telefon varsa bekle 6S' i
    Telefona ihtiyacın varsa al, geç filan kalmadın.
  • emin ol 256 mb ramli iphone bile androidin amiral gemisinin donunda sallar iphone 6 şu anda dünyada alabileceğin en iyi mobil akıllı telefondur dahada iyisi yoktur ve apple yapana kadar da daha iyisi olmyacaktır
  • 5S

• Bence beklemelisin.Ki fiyatlara zam gelmisken 6s daha mantikli olacaktir.

• Note 4 ten s6 ya ondanda en son buna geçtim daha android mi tövbe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz sağlamsa 6s bekleyin kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Note 4 ten s6 ya ondanda en son buna geçtim daha android mi tövbe

Hocam s6 damı kötü ya
    Ben anlamıyorum bu milleti övüp övüp bitiremiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 1 Haziran 2015; 11:04:51 >
  • 2. el düşünürsen 10 - 15 günlük telefonumu satmayı düşünüyorum. Vatan bilgisayar faturalı ve TR garantili. Hiç bir hatası yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_106355767/tm.htm
  • Piyasada hala 4s ler satılıyorken Şu an en yeni ve en popüler iphone için almakta geçmi kaldım diye soru sormak

• Eğer yurt dışına gitcek bir tanıdığınız varsa şu an almak için en uygun zaman, 550€ sıfır, 1 yıl garantisi türkiyede geçerli alınabiliyor
  • Eskiden olsa hayir derdimde simdi sana sunu derim. iPhone6 icin muhtemeln para ayirmissin, bu hafta iPhone6S tanitilacak ve ülkemizde Applestore olduguna göre en gec 11. ayda satisa sunulacaktir. Simdi iPhone6 almak yerine 3 veya 5 ay sonra ayni paraya 6S almak daha mantikli degilmi sencede?
  • Bana kalırsa 6 için değil zam dan ötürü geç kaldın keşke zamlar olmadan alsaydın bir kaç yüz lira cebinde kalırdı.

• İphone 6 aldım Uzay grisi sağolun tavsiyeleriniz için 2 günlük kullanımda suan çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.