Şimdi Ara

İphone 6 iyicene tuaflaştı lütfen bi bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay önce bi iphone 6 sahibi oldum.

Telefona yeni 8.4 güncellemesi geldi 1 hafta önce sanırım. Cihazda yer olmadığı için güncelliyemedim. Telefonda ne var ne yok flash disk e atıyordum ki başıma gelmeyen kalmadı. Attığım çok değerli videolar çalışmıyor. Telefondaki tüm herşeyi attım flash diske fakat yarısı hala telefonda duruyor diyer yarısı flash diskte duruyor ve aynı zamanda hem flash diskte hemde telefonda aynı videolar aynı fotoğraflarda var. Anlayamadığım olay videolar neden çalışmıyor.

Her neyse telefonda 300 400 mb lık bi boş yer oluştu hemen güncellemeyi yaptım ama 8.4 güncellemesinde sorun oluştu diye şey çıkıyor sürekli. Ondan sonra hala sanki güncelleme varmış gibi 1 işareti var güncellemelerde girince indirildi diyor ama işaret çıkıyor hata var diye kafayı yicem türkçe konuşmayı unuttum.

Hem güncellemede sorun oldu hemde çok değerli videolarım attığım flash diskte açılmıyor napıcam ben lütfen bir yardım edin
     İphone 6 iyicene tuaflaştı lütfen bi bakarmısınız.

• İtunes üzerinden güncellemeyi dene yer açmana gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolari normal kamera uygulamasindan cekmediniz galiba. Benjm de snapchatte cekip kaydettigim bilgisayara atınca çalışmıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    Aynen videoların çoğu snapchatten çekildi o yüzden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayselneden

Aynen videoların çoğu snapchatten çekildi o yüzden olabilir.

Ben cozemedim bu sorunu. Anca kendime mail atip pc ye indirince olmustu sanirsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.