Şimdi Ara

<< IPHONE 6 KULLANICI YORUMLARI >> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben rusyada çalışıyorun ve zorda olsa plus alanlardanım abimde iphone 6 aldı açık konusmak gerekirse şu anda aynı zamanda xperia z2 sahibiyim ve bu anlamda plus baktığınız zaman doğru ancak kullanımda note 3 den z2 den fazla fark yaratmayacak ekran büyük olunca bir farklı oluyor benim amacım ipad mininin yerine geçsin şeklindeydi o yüzden çok mutluyum senelerdir apple büyük ekran yapsın derdim ve oldu ..
    tabiki araç vs kullanıyorsanız çok iphone 6 çantanız varsa ve çok cepte taşıma gerekmiyorsa plus olmalı
    rusya ile türkiye arasında 400-450 tl fark ediyor fiyatlar ...
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük alın arkadaşlar...

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Neden ki

• iphone6 64gb gold aldım turkcell bayisinden sabah 10'da.

Hakkını vermek lazım, güzel telefon, daha önceden 3gs, 4s ve 5, bugüne kadarda xperia z kullandım. Xperia z ile boyutları aynı. Fakat iphone6 ele daha rahat oturduğu için tek elle kullanımı, mesaj yazımı daha rahat.

12 taksit x 304 TL = 3648 lira ödeyeceğim.

Sadece iPhone 6 64 GB telefon bana 12 taksitle 2820 TL'ye gelmiş oluyor. Gerisini 1000dk konuşma, 1000sms, 4gb internet için ödemiş oluyorum.

Apple store'de ise tek çekimle 2649 lira. Bence turkcell aldığınızda kazık yemiyorsunuz. En ucuzundan bir ürünü 12 taksit yaptırmanın vade farkı %10 civarında.
  • Plus kullanıyorum. Vatanda da çoğunluk plus aldı. Bütçeniz müsaitse plus alın full hd büyük ekran bana ipadi bıraktırdı. Bataryası da 1 günü çook rahat çıkarır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 kullanıcıları acaba şarj sorunu nasıl telefonu aktif olarak (müzik,internet,konuşma) kullanan birisiyim.Şarj çok sıkıntı olur mu ? Şu an s3 kullanıyorum şarjı akşama kadar idare ediyor.
    Bir diğer sorum ise plus kullanıcılarına.Araç kullanırken veya otururken telefonu tek el kullanabiliyormusunuz yoksa diğer elinize kesinlikle ihtiyaç var mı ?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende bugün ip6 64 gb aldım millete kanmayın gönül rahatlığıyla alın kalitesini hissettiriyor özellikle hoparlör sesine hayran kaldım kamera+hız gercekten mükemmel adamlar yapıyo abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamulan iphoneler sadece 9 adet gibiymis

• Dün Zorlu'dan 6 plus space Gray aldım. Ama söylemem gerek ki tüm renkleri muhteşem, hangisini seçerseniz seçin yanlış yapmış olmazsınız.

Bahsedilen ve abartılan kadar büyük gelmedi bana, herhalde videolardan sonra koskocaman birşey beklediğim içindir:) Ama bu bir phablet bunu bilerek almak gerek. Ben araçta bile %80 tek elle kullanabiliyorum. Taşıma ve kullanma alışkanlıklarımı biraz değiştirmem gerek ama kabul etmek lazım ki bu başka kategorisi olan bir cihaz, bir phablet. Plus'u büyük bir telefon değil de küçük bir tablet olarak kabullenerek alırsanız çok ama çok keyifli kullanımı olan bir cihaz.

Kesinlikle ve kesinlikle büyük ekran isteyenlere plus tavsiye ederim.

6'yı da gördüm ve çok beğendim. Çok kibar duruyor.

Burada 6 mı plus mu tartışması yapmaya gerek yokmuş onu anladım. Iki cihaz da tek kelimeyle mükemmel kaliteli ve elit bir his veriyor. Hangisini alırsanız alın yanlış tercih yapmış olmazsınız ama dediğim gibi karar vermeniz gereken esas şey telefon mu phablet mı istediğiniz.

Eğilme bükülme türü iddiaları çok fazla ciddiye almıyorum. Cihaz gerçekten inanılmaz solid ve sağlam bir his veriyor. 5 serisi için de eğiliyor diye bir sürü söylenti çıkmıştı hatırlayın, hangimizin cihazı büküldü?

• Benim tercihim 6dan yana bu arada hayirli olsun

• uzun zamandır konuya cevap yazılmamış. iphone 6 alıp kullanıp artılarını ve eksilerini yazabilecek olan var mı? özellikle iphone 6'da herhangi bir kasılma sorunu, ios 8'de bir problem var mı acaba. ben de kısmetse almayı düşünüyorum.
  • Selamlar Herkese,

iPhone 6 gold aldım, cihaz tek kelime ile mükemmel,kusursuz ve elde duruşu inanılmaz güzel. Yazılım ve donanım kalitesini son 2 ayda samsung ve lg g2 kullandıktan sonra daha da iyi anladım. alacak arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim.
  • i6 gold kullanıyorum, iyi güzel hoş ta, 1 gün kılıfsız kullanayım dedim içim rahat değil, i4,i5,i6 gide gide inceldikçe heralde ,güven hissiyatı azalıyor. IOS ile ilgili söylenecek pek bişey yok her zamanki gibi 8.1 ile baya kusursuz. Ben kasaya takıldım biraz belki yeni diye biraz narin hissediyorum, en korktuğum nokta sessize alma tuşu.
  • Bende dün aldım iOS 8 mükemmel, ekran mükemmel, 7 saat ekran süresi aldım yani şarjıda mükemmel almayı düşünenler hiç kararsız kalmasın gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.